Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

«Ταραγμένος» και «βρώμικος» ο πορνοστάρ-δολοφόνος – Δείτε το video της σύλληψης του

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Έτσι περιγράφουν τον Λούκα Ρόκο Μανιότα, τον πορνοστάρ που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον φίλο του, άνθρωποι που συνταξίδευσαν μαζί του από τον Καναδά στο Παρίσι.

Ο αμφιφυλόφιλος πορνοστάρ κατηγορείται ότι τη νύχτα της 24ης προς 25η Μαΐου σκότωσε με παγοκόφτη τον 31χρονο Κινέζο φοιτητή Τζουν Λίν, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση. Και αφού τον δολοφόνησε, τεμάχισε το πτώμα και έστειλε τα μέλη του σε πολιτικά κόμματα της χώρας. Φέρεται μάλιστα να βιντεοσκόπησε τα πάντα!

Την επόμενη μέρα, έφυγε από τον Καναδά και με πτήση της Air Transat για το Παρίσι. Δύο επιβάτες που κάθονταν στις διπλανές θέσεις στο αεροσκάφος, τον περιέγραψαν στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 βρώμικο, ταραγμένο, αδύνατο, με ερμαφρόδιτη εμφάνιση.

Οι δύο άντρες επικοινώνησαν με την αστυνομία μόλις αντιλήφθηκαν από τα δελτία ειδήσεων ποιος ήταν ο συνεπιβάτης τους. Όπως δήλωσαν ο Μανιότα ήταν πολύ ταραγμένος στη διάρκεια της πτήσης και ορισμένες στιγμές έκρυβε το πρόσωπό του στα χέρια του.

“Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και όταν ρώτησα την αεροσυνοδό μου είπε πως βρίσκεται στο βάθος του αεροσκάφους και δεν αισθάνεται καλά. Επιστρέφοντας είδα πως ήταν έτοιμος να κλάψει”, τόνισε ο ένας. “Όταν πέρασε δίπλα μου με ακούμπησε και αισθάνθηκα αηδία, μύριζε άσχημα, σαν να μην είχε πλυθεί. Ήταν απωθητικό”, πρόσθεσε.

Ο Μανιότα, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βεβήλωση νεκρού, συνελήφθη τη Δεύτερα σε internet cafe του Βερολίνου, όπου είχε μεταβεί ο ύποπτος μετά το Παρίσι. Ο υπάλληλος του cafe τον αναγνώρισε και κάλεσε την αστυνομία. Η σύλληψη του καταγράφηκε μάλιστα από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού.

Τώρα, κρατείται στο Βερολίνο, θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοσή του. Αυτό θα πάρει μέρες, σύμφωνα με Γερμανούς αξιωματούχους.
Και η καναδική δικαιοσύνη ετοιμάζει ένταλμα έκδοσής του, το οποίο θα στείλει το συντομότερο δυνατόν στο Βερολίνο μαζί με έγγραφα που περιέχουν αποδεικτικά στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε στο Βερολίνο ο πορνοστάρ που τεμάχισε τον φοιτητή

 

Κινέζος φοιτητής το θύμα του πορνοστάρ

Καταζητείται διεθνώς 29χρονος πορνοστάρ που δολοφόνησε άνδρα και ταχυδρόμησε ακρωτηριασμένα τα μέλη του

Ακρωτηριασμένα μέλη έστειλαν μέσω ταχυδρομείου σε πολιτικό κόμμα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε