Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Την έκοψε κομματάκια μπροστά στα έξι παιδιά τους!

Την έκοψε κομματάκια μπροστά στα έξι παιδιά τους!

Δε χωράει ανθρώπου νους το έγκλημα που συγκλονίζει τη Γερμανία. Ένας άνδρας, κατακρεούργησε και τεμάχισε τη γυναίκα του, αναγκάζοντας τα παιδιά τους να βλέπουν!

Όλα έγιναν στην εργατική συνοικία Κραουζμπεργκ του Βερολίνου. Σε αμόκ, ο τουρκικής καταγωγής Ορχάν Σιρκαζι, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και επιτέθηκε στη γυναίκα του. Το πιο φρικιαστικό είναι πως ανάγκασε τα ίδια του τα παιδιά, ηλικίας από εννέα μηνών έως 10 ετών, να τον βλέπουν να κατακρεουργεί και να κόβει κομμάτια τη μητέρα τους.

Όταν, νωρίς το πρωί οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές, κάλεσαν την αστυνομία. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη, ο δράστης πήρε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας και ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Κραδαίνοντας το μαχαίρι, φώναζε στους αστυνομικούς.

Τελικά, αφού πέταξε το κεφάλι από τον πέμπτο όροφο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού, βρήκαν το τεμαχισμένο σώμα του θύματος και τα παιδιά σε άθλια κατάσταση. Αμέσως, θα έθεσαν υπό την παρακολούθηση ψυχολόγων.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης ήταν συχνά βίαιος, έδερνε και κλωτσούσε τη γυναίκα του, ιδίως όταν ήταν μεθυσμένος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε