Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Τζολί: Ούτε ένα – ένα δεν αφήνει τον Μπραντ να δει τα παιδιά του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πολεμικό είναι το κλίμα ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είναι αποφασισμένο να φτάσει στα άκρα όσον αφορά την επιμέλεια των παιδιών του. Η 41χρονη σταρ έχει βάλει σκοπό της ζωής της να μείνει μακριά ο Μπραντ από τα παιδιά τους και δεν τον αφήνει να τα δει ούτε ένα – ένα ξεχωριστά έστω και για μία φορά!

«Η Αντζελίνα είναι πραγματικά αναστατωμένη, δεν πίστευε ότι ο Μπραντ θα την πολεμήσει τόσο σκληρά για τα παιδιά. Σκεφτόταν ότι θα περάσει και όλα θα πάρουν το δρόμο τους», δήλωσε μία πηγή στο HollywoodLife.com.

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε και ο 52χρονος ηθοποιός είναι αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί για τα παιδιά του. «Αλλά ο Μπραντ είπε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών. Δεν πρόκειται να κρυφτεί και να επιτρέψει στην Άντζι να παίξει τα παιχνίδια της» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα χαρακτηρίζει την Αντζελίνα Τζολί αδίστακτη σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους. «Για κάποιο λόγο η Αντζελίνα σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να αποκλείσει τον Μπραντ από τη ζωή των παιδιών, αλλά τώρα έμαθε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί», συνεχίζει η πηγή.

«Αυτός είναι ο μπαμπάς τους, για όνομα του Θεού, είναι δικαίωμά του να τα βλέπει. Δεν μπορεί να αποφασίσει και αν επιλέγει η Αντζείνα το πότε θα είναι ο Μπραντ πατέρας. Έχει νομικά δικαιώματα».

Ο Μπραντ για να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του δέχτηκε να έχει μία συνάντηση με κάθε παιδί ξεχωριστά αλλά η Άντζι και η δικηγόρος της Λόρα Γουέσερ δεν το δέχτηκαν. «Προετοιμαστείτε, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα, αυτό το διαζύγιο είναι έτοιμο να πάρει μία πολύ πιο άσχημη τροπή» προέβλεψε η ίδια πηγή.

Αποφασισμένη να κρατήσει τον Μπραντ μακριά από τα παιδιά, η ηθοποιός κρύβεται εδώ και αρκετές εβδομάδες με τα παιδιά της σε ένα ξενοδοχείο στο Bel Air. «Μπαινοβγαίνει από την πίσω είσοδο και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ», υποστηρίζει το HollywoodLife.com, επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες.

«Εκτιμάει την προστασία της ιδιωτικής ζωής και το απομονωμένο ξενοδοχείο της την παρέχει σ’ αυτήν και την οικογένειά της» επισημαίνει ο ιστότοπος.

Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι τα δικαστικά έγγραφα του πολύκροτου διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ θα δουν το φως της δημοσιότητας. Δικαστής του Λος Άντζελες δεν έκανε το χατήρι στον Πιτ και απέρριψε το αίτημα του να μείνει μυστική όλη η υπόθεση. Ωστόσο, το δκαστήριο είχε πει ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο συγκεκριμένα έγγραφα που αφορούν τα παιδιά του πρώην ζευγαριού, τα οποία είναι ανήλικα, να μείνουν “κρυφά”.

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε