Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Χαμογελαστός και με νέο λουκ ο Πιστόριους [pic]

Χαμογελαστός και με νέο λουκ ο Πιστόριους [pic]

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι συγγενείς του αλλά και ο ίδιος ο Όσκαρ Πιστόριους πως θα κερδίσει την τελική έφεση για να εκτίσει την ελάχιστη ποινή για τη δολοφονία της κοπέλας του Ρίβα Στέενκαμπ.

Ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους, που εκτίει ποινή 6 ετών για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013, φέρεται να βλέπει θετικά την εκδίκαση της έφεσής του τον επόμενο μήνα. Οι εισαγγελείς από την άλλη πλευρά αμφισβητούν την ποινή 6 ετών, υποστηρίζοντας ότι ήταν πολύ επιεικής ενώ ζητούσαν 15ετή φυλάκισή του.

Η οικογένεια του Πιστόριους στέκεται στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς νομικής μάχης και τον Αύγουστο ο θείος του Arnold μοιράστηκε μια φωτογραφία που δείχνει μια πλευρά του 30χρονου παραολυμπιονίκη που δεν βλέπουμε συχνά.

Με γένια και γυαλιά, ο Πιστόριους ποζάρει χαμογελαστός με τον θείο του Arnold και τη θεία του Lois, που τον μεγάλωσαν μετά τον θάνατο της μητέρας του το 2002, αλλά και τις τέσσερις ξαδέρφες του με τους συντρόφους και τα παιδιά τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε