Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 17 Αθήνα Αναλυτικά

Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA! Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA! Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 08.03.2016 | 12:49
Πρώτη δημοσίευση: 08.03.2016 | 12:49

- Με εντολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς το Χρηματιστήριο ανέστειλε από σήμερα 8 Μαρτίου 2016 τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ»
- 'Εληξε η περίοδος χάριτος από τις τράπεζες
- Στο κόκκινο οι εξελίξεις στο Mega - Βαρύ το κλίμα στον σταθμό της Μεσογείων

Στο «κόκκινο» πια οι εξελίξεις στο MEGA με τους μετόχους να εξαντλούν τα χρονικά όρια κορυφώνοντας την αγωνία εκατοντάδων εργαζομένων. Κερασάκι στην τούρτα η ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο και αναφέρει ότι:

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο ανέστειλε από σήμερα 8 Μαρτίου 2016 τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ». Οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η εταιρεία, δοθέντος του γεγονότος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

Νωρίτερα όπως μετέδωσε το newsit.gr στην ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ αναφέρεται ότι «ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο στην προγραμματισμένη συνεδρίασή του της 07/03/2016 με θέμα την πιστοποίηση καταβολής ποσού της από 26/05/2015 αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσόν έως 15.118.950 ευρώ, ανέβαλε την συζήτηση του θέματος για επόμενη συνεδρίασή του έως την 11/3/2016». Πηγές αναφέρουν ότι αυτές τις μέρες οι μέτοχοι θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις ώστε στη συνεδρίαση της Παρασκευής να «βγει λευκός καπνός»…!

Tο κλίμα πάντως στο σταθμό της Μεσογείων είναι βαρύ με τους εκατοντάδες εργαζομένους να μην γνωρίζουν τι θα γίνει την επόμενη μέρα, αν και εφόσον δεν επέλθει συμφωνία μεταξύ των μετόχων. Ωστόσο κάποιοι εμφανίζονται αισιόδοξοι, τονίζοντας όμως πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο σταθμό που σίγουρα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη κρίση στα τόσα χρόνιας λειτουργίας του…!

Tags: MEGA

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Το χαρούμενο παιδί του Mega ανήκει πια στον ΑΝΤ1! Το χαρούμενο παιδί του Mega ανήκει πια στον ΑΝΤ1!
  2. Δεν πέφτει μαύρο ως τον Φεβρουάριο – Τα πάνω, κάτω στα κανάλια Δεν πέφτει μαύρο ως τον Φεβρουάριο – Τα πάνω, κάτω στα κανάλια
  3. «Έκλαψα για το Mega! Δεν έχω εγκαταλείψει την ελπίδα...» «Έκλαψα για το Mega! Δεν έχω εγκαταλείψει την ελπίδα...»
  4. Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της Attica Bank Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της Attica Bank
  5. Δριμύ “κατηγορώ” κατά μετόχων του MEGA από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο Δριμύ “κατηγορώ” κατά μετόχων του MEGA από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο
  6. Οι εργαζόμενοι του Mega είναι εδώ!  Το κανάλι δεν κλείνει ! Οι εργαζόμενοι του Mega είναι εδώ! "Το κανάλι δεν κλείνει"!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook