Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016· ΕΠΑΛ 2016· ΣΕΙΣΜΟΣ· TAXISNET Λίγα Σύννεφα 21 Αθήνα Αναλυτικά

Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA! Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA! Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 08.03.2016 | 12:49
Πρώτη δημοσίευση: 08.03.2016 | 12:49

- Με εντολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς το Χρηματιστήριο ανέστειλε από σήμερα 8 Μαρτίου 2016 τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ»
- 'Εληξε η περίοδος χάριτος από τις τράπεζες
- Στο κόκκινο οι εξελίξεις στο Mega - Βαρύ το κλίμα στον σταθμό της Μεσογείων

Στο «κόκκινο» πια οι εξελίξεις στο MEGA με τους μετόχους να εξαντλούν τα χρονικά όρια κορυφώνοντας την αγωνία εκατοντάδων εργαζομένων. Κερασάκι στην τούρτα η ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο και αναφέρει ότι:

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο ανέστειλε από σήμερα 8 Μαρτίου 2016 τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ». Οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η εταιρεία, δοθέντος του γεγονότος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

Νωρίτερα όπως μετέδωσε το newsit.gr στην ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ αναφέρεται ότι «ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο στην προγραμματισμένη συνεδρίασή του της 07/03/2016 με θέμα την πιστοποίηση καταβολής ποσού της από 26/05/2015 αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσόν έως 15.118.950 ευρώ, ανέβαλε την συζήτηση του θέματος για επόμενη συνεδρίασή του έως την 11/3/2016». Πηγές αναφέρουν ότι αυτές τις μέρες οι μέτοχοι θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις ώστε στη συνεδρίαση της Παρασκευής να «βγει λευκός καπνός»…!

Tο κλίμα πάντως στο σταθμό της Μεσογείων είναι βαρύ με τους εκατοντάδες εργαζομένους να μην γνωρίζουν τι θα γίνει την επόμενη μέρα, αν και εφόσον δεν επέλθει συμφωνία μεταξύ των μετόχων. Ωστόσο κάποιοι εμφανίζονται αισιόδοξοι, τονίζοντας όμως πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο σταθμό που σίγουρα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη κρίση στα τόσα χρόνιας λειτουργίας του…!

Tags: MEGA

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Η γαλλική κυβέρνηση σκέφτεται την πώληση των μετοχών της στο PSA Group Η γαλλική κυβέρνηση σκέφτεται την πώληση των μετοχών της στο PSA Group
  2. Νέα 24ωρη απεργία στο Mega! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις Νέα 24ωρη απεργία στο Mega! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
  3. ΣτΕ: Στις 17 Ιουνίου η συζήτηση της αίτησης αναστολής του Mega για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών ΣτΕ: Στις 17 Ιουνίου η συζήτηση της αίτησης αναστολής του Mega για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών
  4.  Μην ξεχνάτε τους χιλιάδες απλήρωτους του Mega "Μην ξεχνάτε τους χιλιάδες απλήρωτους του Mega"
  5. MEGA – Η επόμενη μέρα από τη mega-λη απόφαση MEGA – Η επόμενη μέρα από τη mega-λη απόφαση
  6. Ραγδαίες οι εξελίξεις για το MEGA! Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με συμμετοχή παλαιών και νέων μετόχων Ραγδαίες οι εξελίξεις για το MEGA! Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με συμμετοχή παλαιών και νέων μετόχων
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook