Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor: Επιβεβαιώθηκαν οι διαρροές! Ποιος είναι το “βαθύ λαρύγγι”;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το επεισόδιο του Survivor με το αγώνισμα ασυλίας και την ψηφοφορία ολοκληρώθηκε, με τις διαρροές να επιβεβαιώνονται… για δεύτερη φορά.

Μετά τον χαμό που έγινε με την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη, που είχε γίνει γνωστή πριν… προβληθεί το επίμαχο επεισόδιο, νέες διαρροές επιβεβαιώθηκαν, αυτή τη φορά με τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και σύντροφος της Ελένης Χατζίδου, Άρης Σοϊλέδης, αφού αποκάλυψε από την Παρασκευή πως νικητές στο Survivor για το αγώνισμα του φαγητού, χθες Κυριακή, θα ήταν οι “Μαχητές” και θα έτρωγαν ντολμαδάκια ή σουτζουκάκια, κάτι το οποίο συνέβη, τελικά γνώριζε και το σημερινό αποτέλεσμα της ασυλίας.

 

 

Σύμφωνα με sms που έλαβε από άνθρωπο του στον Άγιο Δομίνικο και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θα κέρδιζαν οι “Διάσημοι” και θα ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Ορέστης, η Ελισάβετ και ο Πάνος.

Ωστόσο, υπήρξαν και άλλες διαρροές που έκαναν λόγο για τέσσερις και όχι τρεις υποψηφίους -όπως είχε γίνει μέχρι τώρα- καθώς θα υπήρχε ισοψηφία. Κάτι που συνέβη, καθώς η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Ορέστης Τσανγκ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 4 ψήφους και τέθηκαν προτεινόμενοι, ενώ οι Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ψήφισαν, λόγω ατομικής ασυλίας, τον Πάνο Αργιανίδη και τη Σάρα Εσκενάζυ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε