Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ειρωνείες Άδωνι για Σπίρτζη: Να συμπαρασταθούμε στο ανθρώπινο δράμα του!

Ειρωνείες Άδωνι για Σπίρτζη: Να συμπαρασταθούμε στο ανθρώπινο δράμα του!

Συνέχεια στην κόντρα της Νέας Δημοκρατίας με τον Χρήστο Σπίρτζη έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητώντας να… «συμπαρασταθούμε σε ένα ανθρώπινο δράμα». Εκτός όμως από τον υπουργό Μεταφορών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «τυχοδιώκτη» και «εξουσιομανή».

«Να ενώσουμε όλοι οι Έλληνες τη φωνή μας και να συμπαρασταθούμε σε ένα ανθρώπινο δράμα. Ο κ. Σπίρτζης υπογράφει το Ελληνικό, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια και κάθε φορά υποφέρει. Κλαίει κάθε φορά που υπογράφει ο υπουργός. Πρέπει να προστατεύσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα του υπουργού, τον οποίο ο κακός Τσίπρας τον έβαλε υπουργό για να τον ταλαιπωρεί, τον βασανίζει. Όλοι με τον Σπίρτζη, να συμπαρασταθούμε που περνά τέτοιο μαρτύριο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ το Σάββατο (11.06.2016).

«Σα δεν ντρέπεται, ο ψεύτης! Έχεις ξαναδεί τέτοιους ψεύτες; Να είναι ο Σπίρτζης ο πρόεδρος του ΤΕΕ κάνει την εκστρατεία για “ληστεία στο Ελληνικό” και να είναι ο υπουργός που υπέγραψε και να λέει “το κάνω αλλά κλαίω;» συνέχισε την επίθεση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να μην ξεφεύγει από τα πυρά του.

Είπε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ρίξει την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, η Ελλάδα θα ήταν «πολύ πολύ πολύ καλύτερα και γι’ αυτό πρέπει να λογοδοτήσει στην ιστορία ο Τσίπρας» και συνέχισε με άγρια επίθεση στον πρωθυπουργό προσωπικά: «Για να πάρει την εξουσία, αυτός ο τυχοδιώκτης, αυτός ο εξουσιομανής, αυτός και ο συνεταίρος του ο Καμμένος, τίναξαν τη χώρα στον αέρα».

Συνεχίζοντας την επίθεση στον πρωθυπουργό είπε ότι ξαφνικά τον αγάπησαν οι Γερμανοί επειδή – όπως υποστήριξε ότι του είπε Ευρωπαίος παράγοντας- «είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα, ένα του ζητάμε, δυο μας δίνει». «Και τον ψήφισαν αυτοί που έλεγαν “όχι” στην Ευρώπη», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα, επιτέθηκε και στον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρέπει να μετονομαστούν σε «Εξαρτημένοι Έλληνες».

«Η Νέα Δημοκρατία δεν μίλησε ποτέ για νταούλια και ζουρνάδες» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι τα μέτρα της κυβέρνησης θα φέρουν μεγάλη ύφεση και σε λίγο καιρό θα χρειαστούν κι άλλα μέτρα. «Τα μέτρα της κυβέρνησης μας πάνε στον πάτο, όταν η χώρα πήγαινε να βγάλει το κεφάλι από το νερό» τόνισε.

Εκτός όμως από τις ειρωνείες κατά του υπουργού Μεταφορών, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε και μια για την Αυγή. «Την ευχαριστώ για το πρωτοσέλιδο, οφείλω όμως να πω ότι είναι άδικο και ψευδές ότι είμαι ο πρωταγωνιστής του κινήματος (σ.σ. “Παραιτηθείτε”)». Είπε πως θα πάει στη συγκέντρωση της Τετάρτης 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα αλλά όχι ως πολιτικός.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε