Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γλέντι στο Twitter για το #tetarto_mnimonio… μέρος δεύτερο!

Γλέντι στο Twitter για το #tetarto_mnimonio… μέρος δεύτερο!

Ο Γερούν Ντάισελμπλοουμ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και κυβερνητικές πηγές αρνούνται πεισματικά πως τα νέα μέτρα που ζήτησαν οι δανειστές είναι τέταρτο μνημόνιο, ωστόσο οι χρήστες του Twitter αδιαφορούν και ξεσαλώνουν!

Στο χθεσινό Eurogroup το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης πήγε με… φτερά στα πόδια, μετά και τα αποτελέσματα της έκθεσης της Eurostat, όμως οι Θεσμοί φρόντισαν να τα κόψουν!

Ζήτησαν την ψήφιση νέου, προληπτικού πακέτου μέτρων, ύψους 3,6 δισ. ευρώ, ξεκαθαρίζοντας πως μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση.

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν ο πρώτος εκφραστής της κυβερνητικής… αντίδρασης στις νέες αυτές απαιτήσεις των Θεσμών, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να νομοθετήσει προληπτικά.

Ακολούθως ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, διευκρίνισε πως δεν πρόκειται περί τετάρτου μνημονίου, αλλά περί “πακέτου ασφαλείας”.

Οι “ψίθυροι” για εκλογές διαψεύστηκαν άμεσα από το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο όλα αυτά μικρή σημασία έχουν για τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι συνεχίζουν το πάρτι για το #tetarto_mnimonio!

Μετά το χθεσινό γλέντι, λοιπόν, σήμερα έχει σειρά το δεύτερο μέρος! Δείτε μερικά από τα πιο καυστικά σχόλια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε