Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ξέσπασε άγριος πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ με Νέα Δημοκρατία για τη σύζυγο του Κ. Μητσοτάκη – Η Συγγρού απειλεί με αγωγές

Ξέσπασε άγριος πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ με Νέα Δημοκρατία για τη σύζυγο του Κ. Μητσοτάκη – Η Συγγρού απειλεί με αγωγές

– Σκληρή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας κατά του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ
– Όπως αναφέρουν από τη Συγγρού απάντηση θα δώσει η ελληνική Δικαιοσύνη
– Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται δημοσίευμα από τα Επίκαιρα που γράφουν για επαγγελματική σχέση του κ. Παπασταύρου με τη σύζυγο του κ. Μητσοτάκη
– Πριν λίγες ημέρες ο κ. Παπασταύρου πλήρωσε πρόστιμο 3,3 εκατ. ευρώ αφού το όνομά του βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρντ

Άγρια πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή ένα δημοσίευμα του περιοδικού Επίκαιρα το οποίο αναφέρει πως ο κ. Παπασταύρου, που πρόσφατα πλήρωσε πρόστιμο 3,3 εκατ. ευρώ για την παρουσία του στη λίστα Λαγκάρντ, ήταν στενός συνεργάτης της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, της κας Μαρέβα Γκραμπόβσκι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Παπασταύρος αποτέλεσε συνεταίρος και συνεργάτης της συζύγου του κ. Μητσοτάκη στην εταιρεία συμβούλων διαχείρισης κεφαλαίων (MG Capital Advisors ΑΕ) που η τελευταία ίδρυσε και διοικούσε.

Φυσικά το θέμα έσπευσε να εκμεταλλευτεί πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ όπου με ανακοίνωσή του επισημαίνει πως η “παρουσία του κ. Παπασταύρου επιβεβαιώνεται από τα σχετικά φύλλα του τεύχους Ανωνύμων Εταιρειών του ΦΕΚ όπου δημοσιεύεται η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με τη συμμετοχή της συζύγου του Προέδρου της ΝΔ, Μ. Γκραμπόβσκι, και του κ. Παπασταύρου”.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει πως ο κ. Παπασταύρου λόγω της εμπλοκής του στη λίστα Λαγκάρντ πλήρωσε πρόστιμο 3,3 εκατομμύρια ευρώ και θυμίζει πως ήταν στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εν συνεχεία ρωτά τον κ. Μητσοτάκη εάν εμφανίζεται στη δήλωση οικονομικών συμφερόντων και πόθεν έσχες του η εν λόγω εταιρεία και καλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να πάρει θέση για τα όσα αποκαλύπτονται.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ήταν άμεση και σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους. Η Λεωφόρος Συγγρού σημειώνει πως μπροστά στα ολέθρια αδιέξοδο στα οποία οδηγούν τους Έλληνες, “ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας και το παρασύστημά τους” εξελίσσονται από “συνώνυμο της εξαπάτησης και του ψέματος σε συνώνυμο της λασπολογίας και της χυδαιότητας”.

Και η Νέα Δημοκρατία δεν μένει μόνο εκεί αλλά προχωρά ακόμα ένα βήμα προαναγγέλλοντας ουσιαστικά μηνύσεις και αγωγές. Επισημαίνει χαρακτηριστικά πως απάντηση στην αθλιότητα και τη συκοφαντία των δημοσιευμάτων “που χωρίς ντροπή υιοθετεί και αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει η ελληνική Δικαιοσύνη”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε