Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα κυβέρνηση: Η Έφη Αχτσιόγλου “εξαφανίστηκε” από το Twitter!

Νέα κυβέρνηση: Η Έφη Αχτσιόγλου “εξαφανίστηκε” από το Twitter!

Η μόλις 31 ετών Έφη Αχτσιόγλου διαδέχεται τον Γιώργο Κατρούγκαλο στο υπουργείο Εργασίας και οι… αναζητήσεις για την “άγνωστη” δικηγόρο από τη βόρεια Ελλάδα ήταν αλλεπάλληλες.

Η αλήθεια είναι πως αναλαμβάνει μια καρέκλα που μοιάζει… ηλεκτρική. Ο λόγος για τη νέα υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, η οποία παίρνει τη σκυτάλη από τον Γιώργο Κατρούγκαλο, που έγινε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, μετά τον ανασχηματισμό.

Η καρέκλα είναι “ηλεκτρική” για δύο λόγους:

Πρώτον διότι οι διαπραγματεύσεις για τα εργασιακά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η 31 ετών υπουργός θα τεθεί αντιμέτωπη με τους… συνήθως αδιάλλακτους εκπροσώπους των θεσμών (λέγε με Ντέλια Βελκουλέσκου).

Δεύτερον διότι ως… απόρροια αυτών των διαπραγματεύσεων, η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της χώρας είναι τεταμένη, με χιλιάδες συνταξιούχους να διαδηλώνουν τις τελευταίες ημέρες και να καίνε την επιστολή του Γιώργου Κατρούγκαλου…

Όπως είναι λογικό, πολλοί ήταν αυτοί που αμέσως μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού έσπευσαν να… μάθουν σχετικά με τη νέα υπουργό, ωστόσο τουλάχιστον όσον αφορά στο Twitter, έπεσαν… σε τοίχο!

Κι αυτό διότι όπως φαίνεται η υπουργός Εργασίας διέγραψε τον λογαριασμό της, με κάποιους όμως να έχουν προλάβει να… αποθηκεύσουν κάποιες παλαιότερες αναρτήσεις της, οι οποίες είναι ολίγον… αντιμνημονιακές.

Δείτε τις

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε