Πολιτική

Κασσελάκης για το κλείσιμο της «Αυγής»: Η απόφαση είχε ληφθεί πριν γίνω πρόεδρος – Δωρεά 20.000 ευρώ ανά έτος

Για το «λουκέτο» στο καθημερινό έντυπο φύλλο της «Αυγής» μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε νέες δηλώσεις του, τη στιγμή που στο κόμμα της Κουμουνδούρου μυρίζει «μπαρούτι» για το κλείσιμο της εφημερίδας.

«Η απόφαση για το κλείσιμο της “Αυγής” ελήφθη πριν βγω εγώ πρόεδρος», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στην τηλεοπτική κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Έχω προσπαθήσει να βρω παραπάνω διαφήμιση» είπε ο ίδιος κι επανέλαβε ότι προχωρά στη δωρεά των 20.000 ευρώ ανά έτος.

«Δυστυχώς από το έντυπο καθημερινό φύλλο ζημιωνόμαστε καθημερινά», τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 13
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 92
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία