Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μακεδονία: Τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία – Εγκλωβίστηκαν 2 άτομα στο Λιτόχωρο

Μακεδονία
ΕΙΔΗΣΕΙΣΚ

Η κακοκαιρία άρχισε να χτυπάει και τη βόρεια Ελλάδα. Τα φαινόμενα άρχισαν να πλήττουν και την Κεντρική Μακεδονία. Ήδη η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει για να απεγκλωβίσει ανθρώπους από αυτοκίνητα ενώ οι ισχυροί άνεμοι έριξαν δένδρα στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη, στα ανατολικά της πόλης άρχισαν τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία. Από τις 04:00 τα ξημερώματα η πυροσβεστική έχει επέμβει σε 10 περιπτώσεις λόγω πτώσης δένδρων στην Τούμπα, τη Χαριλάου και την Καλαμαριά.

Σε κάποιες περιπτώσεις τα δένδρα έπεσαν σε σταθμευμένα Ι.Χ.. Από τις πτώσεις δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Απεγκλωβισμός 2 ατόμων στο Λιτόχωρο

Στην περιοχή Πλάκα στο Λιτόχωρο Πιερίας η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει για να απεγκλωβίσει δύο άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό τους.

 

Δεκάδες κλήσεις στην πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική δέχθηκε 100 κλήσεις στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, 80 στην Κατερίνη, 50 στα Γιαννιτσά Πέλλας και 10 στη Γουμένισσα Κιλκίς.

Στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι ηπιότερα τα φαινόμενα, παραμένει κλειστή η παλιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης -Έδεσσας, στα όρια με τον νομό Πέλλας και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις