Κόσμος

Oι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες θα πρέπει να αποκτήσουν 885 αεροσκάφη έως το 2036

Η ζήτηση των ρωσικών αεροπορικών εταιρειών σε αεροσκάφη θα φθάσει τα 885 αεροσκάφη έως το 2036, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους από το Λε Μπουρζέ της Γαλλίας ,όπου πραγματοποιείται η μεγαλύτερη αεροπορική έκθεση στον κόσμο, ο πρόεδρος της εταιρείας Boeing στη Ρωσία και στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) Σεργκέι Κράφτσενκο.

Ο κ. Κράφτσενκο, θεωρεί ότι η αγορά της ΚΑΚ μπορεί να απορροφήσει 1.320 αεροσκάφη. Επισημαίνει μάλιστα ότι “αν αυτή τη στιγμή στον κόσμο παρατηρείται αύξηση της τάξεως του 7% στις αερομεταφορές, τους τελευταίους μήνες οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες αναπτύσσονται με ρυθμούς της τάξεως του 20-22%”. Εκτιμά επίσης ότι τα 140 δισεκατομμύρια δολάρια που θα χρειασθούν για να αγορασθούν τα 1.320 αεροσκάφη, σύμφωνα με τους πιο συντηρητικούς υπολογισμούς, δεν θα καλύψουν τις ανάγκες των αερομεταφορέων, επειδή όπως λέει, παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στον κόσμο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν στον ασβέστη 35χρονο – Χειροπέδες στη μητέρα και τη σύντροφό του
Φέρονται να έκρυψαν ό,τι είχε απομείνει από τον άτυχο άνδρα, πρώτα στο εσωτερικό του σπιτιού και στην συνέχεια να πέταξαν το κατατεμαχισμένο πτώμα στα σκουπίδια
Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας στη σκηνή του εγκλήματος στην Ιταλία