Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με τον Πορτογάλο πρωθυπουργό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Πορτογάλο ομόλογο του Αντόνιο Κοστα, προκειμένου να του εκφράσει τα συλλυπητήρια του για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσιπρας εξέφρασε επίσης τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στις δύσκολες ώρες που βιώνει ο πορτογαλικός λαός.

Πορτογαλία – Φωτιά: Φρίκη! 62 οι νεκροί στο δάσος της Κόλασης! Σοκαριστικές εικόνες

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε στη συνομιλία του με τον κ. Κοστα ότι η Ελλάδα θα προσφέρει κάθε αναγκαία βοήθεια για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» Τασούλα σε Τσίπρα για τη δημοσιοποίηση των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών μετά το δημοψήφισμα
«Όπως ξέρετε, το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών δεν προβλέπεται στο Σύνταγμα. Είναι συνεπώς άτυπο όργανο του οποίου οι συνεδριάσεις γίνονται κεκλεισμένων των θυρών»
Αλέξης Τσίπρας και Κωνσταντίνος Τασούλας 38