Κόσμος

Οργή της Μόσχας για αμερικανικό χτύπημα στη Συρία

Το χτύπημα κατά ενός κονβόι των φιλοκυβερνητικό δυνάμεων από αεροσκάφη της συμμαχίας υπό την ηγεσία των ΗΠΑ σήμανε συναγερμό στη Μόσχα.

Αμέσως το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας έσπευσε να χαρακτηρίσει την επίθεση απαράδεκτη τονίζοντας είναι μια πράξει που αμφισβητεί την κυριαρχία του κράτους.

Όπως μάλιστα τονίζει η ρωσική πλευρά είναι μια κίνηση που δεν μπορεί να θεωρηθεί “ατύχημα” και έτσι αναμένεται να έχει επιπτώσεις και στις διαπραγματεύσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ στο πλευρό του Ζελένσκι: Οι ελπίδες, οι πιέσεις και τα διαπραγματευτικά «όπλα» στη συνάντηση με τον Τραμπ
Ο Ζελένσκι αναμένεται να δεχτεί πιέσεις από τον Τραμπ να αποδεχτεί τη συμφωνία που πρότεινε ο Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή κατά τη συνάντησή τους στην Αλάσκα
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι 12