Κόσμος

Alors on danse! Χορευταρού η Λε Πεν, το… “έκαψε” μετά την ήττα [vids]

Έχασε την προεδρία αλλά όχι και το κέφι της. Η Μαρίν Λε Πεν έδειξε ένα… άλλο πρόσωπο λίγα λεπτά μετά τη, δύσκολη αναμφίβολα, ομιλία της με την οποία άμεσα παραδέχτηκε την ήττα της από τον Εμανουέλ Μακρόν. Η ακροδεξιά ηγέτης αποδείχθηκε… χορευταρού!

Παρά το γεγονός πως το ποσοστό που πήρε στις γαλλικές προεδρικές εκλογές δεν είχε μπροστά του το ψηφίο “4”, όπως η ίδια και οι υποστηρικτές της ονειρεύονταν αλλά το γεγονός πως πήρε σχεδόν 11 εκατομμύρια ψήφους ήταν αρκετό για να κάνει η Μαρίν Λε Πεν να χαμογελάει πλατιά.

Και να χορεύει φυσικά. Γιατί το βράδυ της Κυριακής (07.05.2017) και ενώ σχεδόν 40.000 Γάλλοι βρίσκονταν έξω από το Λούβρο για να αποθεώσουν τον νέο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, η Λε Πεν και τα στελέχη του Εθνικού Μετώπου χόρευαν υπό τους ήχους του “I Love Rock n Roll” και του Y.M.C.A., με την ακροδεξιά υποψήφια να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες με τους συνεργάτες της.

Τα video που δείχνουν την Λε Πεν να χορεύει και να γελάει στο πάρτι που έγινε το βράδυ των εκλογών στα κεντρικά του Εθνικού Μετώπου στο Παρίσι κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Κάπως έτσι, η Μαρίν Λε Πεν θέλησε να αφήσει, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, τα όσα ακούστηκαν από τον ίδιο της τον πατέρα μετά την ήττα της. Ο Ζαν Μαρί Λε Πεν, ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου, την κατηγόρησε πως η εμμονή της με το Frexit, την έξοδο της Γαλλίας από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν εκείνη που της κόστισε τη νίκη. Και φυσικά δεν πήρε καθόλου… καλά την πρόταση του αντιπροέδρου του κόμματος, Φλοριάν Φιλιππό να αλλάξει όνομα το Εθνικό Μέτωπο…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ποιος είναι ο 29χρονος ομογενής Πέτρος Κρομμύδας που εξαφανίστηκε από το Λονγκ Άιλαντ - «Πήγε να κολυμπήσει και δεν βγήκε ξανά από τη θάλασσα»
Ο Πέτρος Κρομμύδας εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης - Η αστυνομία έχει βρει μόνο τα ρούχα του και το αυτοκίνητό του
Ο Πέτρος Κρομμύδας
Η Ουκρανία είναι έτοιμη για συνομιλίες αν η Ρωσία συμφωνήσει για «πραγματική εκεχειρία»
«Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να μιλάει για την ετοιμότητά της για ειρήνη και να αρχίσει να ενεργεί συμφωνώντας άνευ όρων σε μια πραγματική και διαρκή κατάπαυση του πυρός» λέει ο Ουκρανός ΥΠΕΞ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Andrii Sybiha
Νέα στοιχεία για την δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη στην Γερμανία
Σε βίντεο εντοπίστηκε η αναζήτηση «πώς να διαγράψεις βίντεο» ενώ ανακτήθηκαν και δύο βίντεο, στα οποία εμφανίζεται και δεύτερο άτομο να εμπλέκεται στην δολοφονική επίθεση εναντίου του Φίλιππου Τσάνη
Ο Φίλιππος Τσάνης και η αδερφή του