Κόσμος

Ο Μακρόν “πρωταγωνιστεί” σε εξώφυλλο γκέι περιοδικού! [pic]

Γυμνός από τη μέση και πάνω, ο Εμανουέλ Μακρόν ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού “Garcon”, ενός εντύπου της LGBT κοινότητας.

Το τριμηνιαίο περιοδικό επέλεξε για το εξώφυλλό του τον υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας, σε μια φωτογραφία που αποτελεί προϊόν μοντάζ, όπως παραδέχονται οι συντάκτες του που ωστόσο αστειεύονται λέγοντας πως “παρουσιάζει τα φυσικά χαρακτηριστικά του υποψηφίου”.

 

Πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν το εξώφυλλο με τις φήμες που ήθελαν τον υποψήφιο να διάγει διπλή ζωή, έχοντας κρυφά σχέση με τον διευθυντή γαλλικού ραδιοφωνικού σταθμού, γεγονός που δικαιολογούσε και τον πολυσυζητημένο έρωτα με την κατά 22 χρόνια μεγαλύτερή σύζυγό του. Ο ίδιος βέβαια τότε είχε απαντήσει ευθέως λέγοντας πως “αν σαν λένε πως κάνω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ (τον διευθυντή του Radio France), αυτός δεν θα ήμουν εγώ, αλλά το ολόγραμμά μου που μου ξέφυγε”.

Στην πραγματικότητα, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού τονίζει πως το εξώφυλλο είναι ενός είδους “ακτιβισμός” για “έναν πολιτικό που από νωρίς έδειξε μια προοδευτική κατεύθυνση, πάνω στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί μια σειρά από επιδιώξεις μας αναφορικά με την εξέλιξη των δικαιωμάτων των LGBT”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Οι ΗΠΑ πιέζουν το Ιράν για συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα – Στόχος η πυρηνική συμφωνία και κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμμετάσχει άμεσα στις ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι η Τεχεράνη πρέπει να αποτραπεί από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Σημαίες Ιράν και ΗΠΑ
Πέμπτη νύχτα τρόμου σε Ιράν και Ισραήλ: Ήχησαν σειρήνες στο Τελ Αβίβ – Νέα μαζική επίθεση με πυραύλους από την Τεχεράνη
Δύο οι νεκροί από την επίθεση του Ισράηλ στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό του Ιράν - Ο Τραμπ επιστρέφει εσπευσμένα στην Ουάσιγκτον - Σύγκληση του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας στον Λευκό Οίκο
Ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη στο Ιράν / Πηγή φωτογραφίας: Majid Asgaripour
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
1
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη 3