Κόσμος

Κυπριακό: Η συνάντηση που «ξεπάγωσε» τις συνομιλίες – Όλες οι αντιδράσεις

Οι συνομιλίες για το Κυπριακό επαναρχίζουν στις 11 Απριλίου, σύμφωνα με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπάρθ Έιντε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Καλών Υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, οι συνομιλίες για το Κυπριακό επαναρχίζουν μετά από διαβουλεύσεις με τις δύο πλευρές και τη σημερινή συνάντηση μεταξύ του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στις Βρυξέλλες.

Ερωτηθείς o πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αν ανέμενε ότι θα άλλαζε άποψη ο κ. Ακκιντζί, ο Πρόεδρος είπε ότι «είχαν γίνει διαβουλεύσεις, εν πάση περιπτώσει φαίνεται ότι έχει πειστεί μετά και τη συνάντηση με τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών».

Διαβάστε αναλυτικά στο Newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άγιο Φως: Την Τετάρτη οι αποφάσεις για τη μεταφορά του στην Ελλάδα – Τα σενάρια που εξετάζονται
«Η Ελλάδα εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για το γεγονός ότι ο Λατίνος Πατριάρχης Ιεροσολύμων εμποδίστηκε χθες να εισέλθει στον Ναό του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ για να τελέσει την Καθολική Κυριακή των Βαΐων»
Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο
Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν μας έδωσε 20 τάνκερ γεμάτα πετρέλαιο – Αποδέχτηκαν τα περισσότερα από τα 15 σημεία του σχεδίου μας
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε πως θεωρεί ότι επήλθε «αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν με τους ακατάπαυστους αεροπορικούς βομβαρδισμούς των ΗΠΑ και του Ισραήλ από τα τέλη Φεβρουαρίου
O Ντόναλντ Τραμπ στο Air Force One 39