Ελλάδα

Σαλαμίνα: Χαροπαλεύει 13χρονος – Αυτοτραυματίστηκε με καραμπίνα

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι δύο παιδιών στη Σαλαμίνα.

Οι δύο φίλοι 16 και 13 ετών, περιεργάζονταν το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του 16χρονου, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και ο 13χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο 13χρονος, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, η οποία αφού διαπίστωσε πως το όπλο ήταν παράνομο, συνέλαβε τον πατέρα του 16χρονου, ο οποίος βρισκόταν στο νοσοκομείο για να παρακολουθήσει την πορεία της υγείας του τραυματισμένου φίλου του γιού του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το κινητό της 38χρονης θα δώσει απαντήσεις για την έκρηξη στη Θεσσαλονίκη - «Πιόνια» η ίδια και ο άστεγος που νοίκιασε τη «γιάφκα»
Οι τρομερές ομοιότητες με παλαιότερο χτύπημα σε τράπεζα και η προειδοποίηση από τον άνθρωπο που είναι ο νούμερο ένα ύποπτος ως ο οργανωτής
Θεσσαλονίκη: Το κινητό της 38χρονης θα δώσει απαντήσεις για την έκρηξη – «Πιόνια» η ίδια και ο άστεγος που νοίκιασε τη «γιάφκα» 4