Πολιτική

Γεροβασίλη: Άλλοι είναι τζάμπα μάγκες

«Έχουμε αναλάβει την ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να αξιοποιήσουμε κάθε θετική εξέλιξη που μας φέρνει πιο κοντά στο τέλος των μνημονίων και δεν θα τον αφήσουμε έρμαιο στον ρεβανσισμό του ακραίου οικονομικού φιλελευθερισμού. "Τζάμπα μάγκες" είναι άλλοι, όπως συζητήθηκε ευρέως τις τελευταίες ημέρες», διαμηνύει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μέσω της εφημερίδας "Realnews".

Διαψεύδοντας τους κινδυνολόγους, η υπουργός υπογραμμίζει πως «ούτε η χώρα έχει καταστραφεί, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα έχει πέσει. Αντιθέτως, έχουμε υπεραπόδοση στην κάλυψη των στόχων της συμφωνίας του ’15, έχουμε σταθεροποιήσει την οικονομία, υλοποιούμε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και στηριζόμαστε σε μια συμπαγή κοινοβουλευτική πλειοψηφία».
Συγχρόνως πάντως η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη στέλνει δύο ακόμη μηνύματα: Πρώτον, «παράλογες απαιτήσεις δεν πρόκειται να δεχθούμε» και δεύτερον, «εκλογές φέτος θα γίνουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όχι στην Ελλάδα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Θα είμαι ο νικητής των εκλογών, το kinder έκπληξη θα το βγάλει ο λαός»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «διαφθορά που εδρεύει στο Μαξίμου», κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «επανέρχεται με μεσσιανικό τρόπο» και έθεσε ως στόχο την πρωτιά «έστω και με μία ψήφο»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
7
Τσουκαλάς κατά Γεωργιάδη και Βούλτεψη για Κοβέσι: «Μόνο που δεν μας είπαν ότι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων και πίνει αίμα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και επανέφερε το ζήτημα των βουλευτών της ΝΔ στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Γεωργιάδης, Κοβέσι, Τσουκαλάς, Βούλτεψη