Ελλάδα

Καιρός: Ανοιξιάτικος αλλά με ομίχλη! Αναλυτική πρόγνωση για την Παρασκευή

Καλός θα είναι ο καιρός αύριο Παρασκευή (17.02.2017) σε όλη τη χώρα. Στις περισσότερες περιοχές θα έχει ζέστη, ωστόσο θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη.

Στη δυτική Ελλάδα νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. 

ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλήτοί ασθενείς.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από -2 έως 13 βαθμούς Κελσίου

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. 

ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς, νοτιοδυτικούς 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς, νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. 

ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. 

ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. 

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος.

ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί ασθενείς. 

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό