Κόσμος

Βασιλικά γενέθλια για 150 που έχουν γεννηθεί στις 27 Απριλίου! [pics, vid]

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ Αλεξάντερ, που θα κλείσει τα 50 στις 27 Απριλίου, αποφάσισε να το γιορτάσει λίγο διαφρετικά... Έτσι, θα προσκαλέσει στα ανάκτορα, στο Άμστερνταμ, 150 ανθρώπους που γιορτάζουν την ίδια ημέρα τα γενέθλιά τους.

Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε ένας ιστότοπος (www.WA50.nl) όπου οι υποψήφιοι προσκεκλημένοι θα μπορούν να εγγραφούν. Μεταξύ όσων εκφράσουν την επιθυμία να γιορτάσουν μαζί με τον βασιλιά θα γίνει κλήρωση στις 3 Μαρτίου για να επιλεγούν οι 150 τυχεροί.

Πάντως για να έχει κανείς δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να έχει γεννηθεί στις 27 Απριλίου, να είναι μόνιμος κάτοικος Ολλανδίας, να είναι άνω των 20 ετών και φέτος η ηλικία του να διαιρείται με το 5, διευκρίνισαν στην ανακοίνωσή τους τα ανάκτορα.

Οι τυχεροί κοινοί θνητοί θα προσκληθούν από τον βασιλιά και τη σύζυγό του, τη βασίλισσα Μάξιμα, σε δείπνο στις 28 Απριλίου. Αμέσως μετά το παλάτι θα μείνει ανοιχτό για το κοινό για τις επόμενες 50 ώρες. Η 27η Απριλίου είναι αργία στην Ολλανδία. Για να τιμήσουν τον βασιλιά τους χιλιάδες Ολλανδοί ντύνοναι στα πορτοκαλί και συμμετέχουν σε εορταστικές εκδηλώσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ 27Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τουρκικά και ισραηλινά μαχητικά απέφυγαν τελευταία στιγμή εμπλοκή πάνω από τη Δαμασκό την Παρασκευή
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης κλίμακας ισραηλινής επίθεσης στη Δαμασκό τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη φέρεται να πραγματοποίησαν αναγνωριστικές πτήσεις στην περιοχή
Τουρκικό F-16 1