Κόσμος

Αραχτός και λάιτ στην Καραϊβική! Οι ξένοιαστες μέρες του Ομπάμα [pics, vids]

Μετά από 8 χρόνια στον Λευκό Οίκο, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα απολαμβάνει όσα στερήθηκε, απολαμβάνοντας ξένοιαστες διακοπές στην Καραϊβική.

Νέες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον Μπαράκ Ομπάμα να κάνει extreme sports με τον δισεκατομμυριούχο φίλο του και ιδρυτή της Virgin Richard Branson. Στη διάρκεια της απόδρασής του στο ιδιόκτητο νησί του Richard Branson, ο Μπαράκ Ομπάμα απόλαυσε τα extreme sports και το άραγμα στην παραλία.

Ο Richard Branson μίλησε για την “τιμή” να μπορεί να προσκαλέσει τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και τη σύζυγό του στο ιδιωτικό του νησί. Θύμισε μάλιστα και μια ιστορία που του αφηγήθηκε ο Ομπάμα για όταν έγινε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

“Μια από τις πρώτες ιστορίες που μου είπε ο Μπαράκ Ομπάμα όταν έφτασαν με τη Μισέλ στο Moskito Island ήταν ότι λίγο πριν γίνει πρόεδρος έκανε σέρφινγκ στη Χαβάη. Όταν γύρισε, ο νέος επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας του είπε πως αυτή ήταν και η τελευταία φορά που σέρφαρε για τα επόμενα 8 χρόνια”.

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είχε την ευκαιρία να σερφάρει τα τελευταία 8 χρόνια ή να απολαύσει θαλάσσια σπορ και να κάνει πολλά από τα πράγματα που αγαπούσε. “Ήταν εκπληκτικό να μπορέσω να του προσφέρω την ευκαιρία να μάθει kitesurf”.

Φαίνεται πως ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν καλός μαθητής, με τον Richard Branson να παραδέχεται την ήττα του και να του βγάζει το καπέλο μετά την κούρσα τους. Οι Ομπάμα πλέον έχουν επιστρέψει στην Ουάσιγκτον όπου έχουν επιλέξει να μείνουν, ενώ η μικρότερη κόρη τους Σάσα τελειώνει το γυμνάσιο.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr