Πολιτική

ΝΔ σε Πολάκη: Σε ενημερώνουμε ότι οι κυβερνήσεις κυβερνούν με βάση το Σύνταγμα

«Μετά τον κ. Βερναρδάκη, που είπε ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι οι πιο πολωτικές της Ιστορίας, ένας άλλος εκλεκτός του Μεγάρου Μαξίμου, ο γνωστός κ. Πολάκης, είπε ότι το κόμμα του αγωνίζεται "για να κατακτήσει την πραγματική εξουσία". Όλοι φανταζόμαστε τι εννοεί ο κ. Πολάκης. Εννοεί τον πλήρη έλεγχο του Κράτους, των Μ.Μ.Ε., την εξουδετέρωση κάθε διαφορετική φωνής», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ενημερώνουμε τον κ. Πολάκη ότι στις ευρωπαϊκές Δημοκρατίες – όπως είναι και θα παραμείνει και η Ελλάδα – οι Κυβερνήσεις ασκούν διακυβέρνηση εντός του πλαισίου του Συντάγματος. Δεν εξουσιάζουν, δεν ηγεμονεύουν, δεν δημιουργούν καθεστώτα», συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει: «Οπότε ας μην κουράζονται άδικα, ούτε αυτός, ούτε ο κ. Βερναρδάκης με τα σχέδια πόλωσης που απεργάζονται. Όποτε και να γίνουν οι εκλογές, το Κόμμα τους θα φύγει από την Κυβέρνηση γιατί αυτή είναι η επιθυμία του ελληνικού λαού. Κανένας – πλην της ευνοούμενης κομματικής ελίτ – δεν θα δώσει λυσσαλέα μάχη για μια Κυβέρνηση που βλάπτει τη χώρα και υποβαθμίζει τη ζωή των Ελλήνων».

Τι είπε ο Παύλος Πολάκης

Η Αριστερά βρίσκεται μεν στην κυβερνητική εξουσία εδώ και δύο χρόνια, αλλά ακόμη προσπαθεί “να πάρει την πραγματική εξουσία”, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Είπε επίσης ότι η αξιολόγησηθα κλείσει και θα είναι ντάλα μεσημέρι“.

Κλείσαμε δύο χρόνια αριστερής παρένθεσης, παρένθεση μιας κυβέρνησης με την Αριστερά στην εξουσία, στην κυβερνητική εξουσία και προσπαθεί να πάρει την πραγματική εξουσία. Μιας κυβέρνησης, η οποία πολεμήθηκε όσο καμία στη μεταπολίτευση και πολεμιέται μέχρι σήμερα“, ξεκίνησε την ομιλία του ο Παύλος Πολάκης και στη συνέχεια μίλησε για το “εντυπωσιακό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος” και στον “συμβιβασμό που ακολούθησε”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6