Κόσμος

Μελάνια Τραμπ: Αψήφησε τις διαδηλώσεις και έκανε την πρώτη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη [pic, vids]

Τι και αν χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωναν κατά του νέου Αμερικανού προέδρου μετά την κατάργηση του Obamacare και την απόφαση "μουσουλμανικής απαγόρευσης"; Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ορκωμοσία στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο πλευρό της τον 10χρονο γιος της Μπάρον.

Η πόλη της Νέας Υόρκης ζει για τρίτη μέρα στον ρυθμό των διαδηλώσεων κατά των εκτελεστικών διαταγμάτων του Ντόναλντ Τραμπ, με τη Μελάνια και τον Μπάρον Τραμπ να αποφεύγουν να πέσουν πάνω στους διαδηλωτές και να συνοδεύονται από τέσσερα οχήματα των Μυστικών Υπηρεσιών.

 

 

Μετά το ραντεβού της Πρώτης Κυρίας που διήρκησε 20 λεπτά, η Μελάνια και ο Μπάρον μπήκαν ξανά στο όχημα που τους μετέφερε πίσω στο ρετιρέ στον Πύργο Τραμπ. Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να μείνει στη Νέα Υόρκη μέχρι να τελειώσει η σχολική χρονιά του 10χρονου Μπάρον τον Ιούνιο, ενώ η κόρη του Ιβάνκα και ο σύζυγός της Jared Kushner έχουν ήδη μετεγκατασταθεί στην Ουάσιγκτον για να είναι κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο.

Η Μελάνια αποφάσισε να μείνει στη Νέα Υόρκη για το καλό του μοναχογιού της, με πηγές να λένε στη New York Post πως η προεκλογική εκστρατεία ήταν πολύ δύσκολη για τον Μπάρον. Το 46χρονο πρώην μοντέλο, που μερικές φορές απαθανατίστηκε να παίρνει τον γιο της από το σχολείο, είχε πει στο περιοδικό People πως την Άνοιξη περνούσε πολύ χρόνο με τον Μπάρον γιατί είχε ανάγκη τον έναν από τους δύο γονείς του.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Εντοπισμός του ιού της πολιομυελίτιδας σε λύματα – Ο κίνδυνος θεωρείται «πολύ χαμηλός» χάρη στον εμβολιασμό
Ο άγριος ιός πολιομυελίτιδας τύπου 1 (WPV1) εντοπίστηκε σε λύματα στη Γερμανία, όμως οι αρχές διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν κρούσματα και ο κίνδυνος παραμένει «πολύ χαμηλός»
Η Γερμανική σημαία
Γαλλία: Η Εθνοσυνέλευση «παγώνει» τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού έως το 2027 – Πολιτική «ανάσα» για την κυβέρνηση Λεκορνί
Οι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της αναστολής της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού μέχρι τις επόμενες προεδρικές εκλογές, ανοίγοντας τον δρόμο για την έγκριση του προϋπολογισμού του 2026
Η Εθνοσυνέλευση στη Γαλλία
Γερμανία: Σύλληψη υπόπτου της Χαμάς στα γερμανοτσεχικά σύνορα – Σχεδίαζε επιθέσεις σε εβραϊκούς στόχους στην Ευρώπη
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία της Γερμανικής Αστυνομίας για την Καταπολέμηση του Εγκλήματος (BKA) συνέλαβε έναν άνδρα που ύποπτος ότι είχε προμηθευτεί όπλα για λογαριασμό της Χαμάς
Ένας μαχητής της Χαμάς