Οικονομία

Μοσκοβισί: Η διαδικασία ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους μπορεί να ξεκινήσει

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του ESM εκφράζει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο twitter ο επίτροπος Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί.

Συγκεκριμένα ο Ευρωπαίος Επίτροπος γράφει: Η ευρωζώνη ξεκλειδώνει τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος. Χαίρομαι γιατί η ελάφρυνση που προσδοκούμε μπορεί τώρα να ξεκινήσει (La zone euro débloque les mesures de court terme sur la dette grecque: je me réjouis que l’allègement attendu puisse désormais intervenir).

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Ο Tραμπ θα ανακαλέσει τους παγκόσμιους περιορισμούς των τσιπ – Προετοιμάζει περιορισμούς AI
Η κατάργηση, η οποία δεν είναι ακόμη οριστική, επιδιώκει να αναδιαμορφώσει μια πολιτική που ξεκίνησε επί προεδρίας Τζο Μπάιντεν και η οποία δημιούργησε τρεις ευρείες βαθμίδες χωρών για τη ρύθμιση των εξαγωγών τσιπ της Nvidia
Ντόναλντ Τραμπ