Οικονομία

Μοσκοβισί: Η διαδικασία ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους μπορεί να ξεκινήσει

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του ESM εκφράζει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο twitter ο επίτροπος Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί.

Συγκεκριμένα ο Ευρωπαίος Επίτροπος γράφει: Η ευρωζώνη ξεκλειδώνει τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος. Χαίρομαι γιατί η ελάφρυνση που προσδοκούμε μπορεί τώρα να ξεκινήσει (La zone euro débloque les mesures de court terme sur la dette grecque: je me réjouis que l’allègement attendu puisse désormais intervenir).

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Κ. Χατζηδάκης: Όσα δεν έγιναν σε ολόκληρη τη μεταπολίτευση κατά της φοροδιαφυγής, έγιναν από το 2019 και μετά
«Ψηφίσαμε και ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε 11 σχετικές πρωτοβουλίες, μεταξύ των οποίων η διασύνδεση πάνω από 400.000 ταμειακών μηχανών με τα POS και το myDATA», τονίζει ο Κ. Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης