Ελλάδα

Σεισμοί σε Ρόδο και Κρήτη

Δυο σεισμοί σημειώθηκαν με διαφορά μερικών ωρών στη Ρόδο και την Κρήτη.

Το μέγεθος και των δυο δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ δεν προκλήθηκαν ζημιές. Ωστόσο ο σεισμός της Ρόδου έρχεται τρεις ημέρες μετά τον σεισμό μεγέθους 5,2 Ρίχτερ λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης που σκόρπισε ανησυχία στο νησί.

Ο νέος σεισμός σημειώθηκε λίγο πιο νότια και με βάση το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ήταν σε βάθος 53 χιλιομέτρων στην περιοχή του Ασκληπιείου.

Ο σεισμός της Ρόδου μοιάζει να βρίσκεται σε μια περιοχή που πιθανότατα ενεργοποιήθηκε από τον σεισμό της Τρίτης.

Ο σεισμός στην Κρήτη σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας σημειώθηκε στις 01:27 και είχε μέγεθος 3,7 της κλίμακας Ρίχτερ.

Ήταν ο τρίτος σεισμός που καταγράφηκε στο “τόξο” που σχηματίζεται στη θαλάσσια περιοχή από το Ιόνιο ως τα Δωδεκάνησα μετά από εκείνους που σημειώθηκαν σε Ρόδο και Κορώνη.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είμαι γιατρός, έχω κέντρο αισθητικής» λέει ο 40χρονος που φωτογραφίζεται με τη χειρουργική ποδιά επί το έργον
Οι λογαριασμοί του στα social media είναι γεμάτοι με φωτογραφίες του ιδίου, να φοράει την ιατρική πόδια, εντός χειρουργικής αίθουσας και να κάνει μεταμοσχεύσεις μαλλιών
«Δεν είμαι γιατρός, έχω κέντρο αισθητικής» λέει ο 40χρονος που φωτογραφίζεται με τη χειρουργική ποδιά επί το έργον
«Αυτές οι Νύχτες έμειναν»: Η Nova στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός το 31 ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας!
Από πλευράς Nova το «παρών» έδωσε η κα. Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media στην τελετή λήξης ενώ η κα. Αγάπη Κεφαλογιάννη, Program Director της Nova παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης
nova
«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα
«’Έγινε μία βλακεία, δεν ήταν μόνος του, ήταν με κάποιους άλλους, κινήθηκαν εναντίον μου και άρχισα να πυροβολώ στον γάμο του καραγκιόζη’», φέρεται να είπε στον συνεργό του
camping
3