Κόσμος

Η Kate Moss ιδρύει το δικό της πρακτορείο μοντέλων

Αφού περπάτησε στις πασαρέλες όλου του κόσμου και πρωταγωνίστησε στα εξώφυλλα των γνωστότερων περιοδικών του πλανήτη, η Κέιτ Μoς σκοπεύει να ιδρύσει το δικό της πρακτορείο ταλέντων με την φιλοδοξία να «δημιουργήσει αστέρες», ανακοίνωσε η ίδια στον ιστότοπο Business of Fashion.

«Δεν θέλω μονάχα όμορφους ανθρώπους, θέλω ανθρώπους που επιθυμούν να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να παίξουν κωμωδία. Θέλω να αναδείξω αστέρες» δήλωσε το πρώην τοπ μόντελ σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε.
Η ανακοίνωση αυτή γίνεται λίγους μήνες αφού η διάσημη καλλονή έφυγε από το Storm Models, το πρακτορείο μοντέλων που την ανακάλυψε σε ηλικία μόλις 14 ετών στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.
«Έπρεπε να φύγω, έδειξαν μεγάλη κατανόηση» σημείωσε το είδωλο της πασαρέλας στο Business of Fashion.
«Ένιωθα ότι είχα ανάγκη να κάνω κάτι που θα με πήγαινε πέρα από το να είμαι μοντέλο».

Το «Πρακτορείο Κέιτ Μος» έχει ήδη μια παρουσία στο Διαδίκτυο με έναν ιστότοπο και έναν λογαριασμό στο Instagram. Λειτουργεί με μια μικρή ομάδα συνεργατών, μεταξύ αυτών την ατζέντισσα της Κέιτ Μος, Λούσι Μπάξτερ.
«Είναι ένα όνειρο!» επιβεβαίωσε η Κέιτ Μος διαβεβαιώνοντας ότι ήθελε να «επικεντρωθεί κυρίως στην διαχείριση της καριέρας νέων, παρά στο να διευθύνει ένα πρακτορείο μοντέλων».
Σε ηλικία 42 ετών η Κέιτ Μος ήταν το 2016 το 13ο κατά σειρά μοντέλο με τις μεγαλύτερες απολαβές παγκοσμίως και με εισοδήματα που υπολογίζονται σε 5 εκατομμύρια δολάρια (4,4 εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρωσίδα ορειβάτισσα αποκλεισμένη εδώ και 14 μέρες σε βουνό του Κιργιστάν - Δραματική έκκληση του γιου της: «Είναι ζωντανή»
Οι Αρχές σταμάτησαν τις έρευνες διάσωσης λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, όμως ο γιος της δηλώνει πεπεισμένος ότι η μητέρα του ζει - 4 χρόνια πριν έμεινε δίπλα στον σύζυγό της στη χιονοθύελλα, αλλά δεν κατάφερε να τον σώσει
Πλάνα από drone που τραβήχτηκαν επτά ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Ναταλία Ναγκοβίτσινα δείχνουν κίνηση από τον υπνόσακο
Φρίντριχ Μερτς: Η Γερμανία δεν θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος – «Η θέση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι σαφής»
Στη Γενική Συνέλευση τον Ηνωμένων Εθνών που θα γίνει τον επόμενο μήνα οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες της Δύσης αναμένεται να αναγνωρίσουν το παλαιστινιακό κράτος
Ο Γερμανός καγκελάριος Friedrich Merz και ο Καναδός πρωθυπουργός Mark Carney / Annegret Hilse/Pool Photo via AP 1
Ο Νετανιάχου συγκαλεί εκτάκτως υπουργικό συμβούλιο για τη συμφωνία απελευθέρωσης ομήρων – Παλαιστίνιοι εγκαταλείπουν την Γάζα
Δεν διευκρινίστηκε το αν θα τεθεί το θέμα της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα και της σταδιακής απελευθέρωση των ομήρων, την οποία η Χαμάς αποδέχτηκε την περασμένη εβδομάδα
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου
Κατζ: «Τα ισραηλινά στρατεύματα στη Συρία παραμένουν σε ετοιμότητα» – Ένας νεκρός από επίθεση στα υψίπεδα του Γκολάν
Περίπου 60 στρατιώτες του Ισραήλ έλαβαν μέρος στην επιχείρηση, σύμφωνα με το υπουργείο, που κατήγγειλε την «κατάφωρη παραβίαση» της κυριαρχίας της χώρας και καταδίκασε αυτήν την «επικίνδυνη κλιμάκωση»
Συρία