Πολιτική

ΝΔ για Ελληνικό: Ο “καλός”, ο “κακός” κι ο “άσχετος”

«Τους ρόλους του καλού, του κακού και του άσχετου, μοιράστηκαν οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του "Ελληνικού"», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Πειραιώς αποδίδει στον υπ. Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, το ρόλο του καλού «που, παρά τις παλιές αντιθέσεις του, αλλά και τις πρόσφατες επικρίσεις του για το τίμημα, σηκώνει το βάρος για να προχωρήσει η επένδυση. Σέρνεται στη λογική του τραβάτε με και ας κλαίω!…».

Στον υπουργό Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά, η ΝΔ αποδίδει το ρόλου κακού και σημειώνει: «Δηλώνει: “Αναγνωρίζουμε το γεγονός μιας ήττας. Κάνουμε το συμβιβασμό που απαιτεί η ήττα και συνεχίζουμε τον αγώνα”. Θυμάται πως κάποτε μιλούσαν για το δρόμο του “δημοκρατικού σοσιαλισμού” και αφήνει να φανεί πως κάποτε μπορεί να τον βρουν».

Το ρόλο του άσχετου αποδίδει η ΝΔ στο βουλευτή Δ. Δημητριάδη και προσθέτει: «Υποστηρίζει: “Δεν επιδιώξαμε αριθμητική αύξηση του τιμήματος, διότι αυτό πολύ απλά πηγαίνει μόνο στο χρέος”. Αφήνοντας να φανεί πως μπορούσαν, αλλά δεν ήθελαν μεγαλύτερο τίμημα».

Το ερώτημα είναι ένα, καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Στο θέατρο αυτό, του παραλόγου, ποιος είναι ο ρόλος του κ. Τσίπρα;».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 5
O Κεδίκογλου έτοιμος να παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Τσίπρα – «Σε καμία περίπτωση» μαζί του η Τζάκρη
Ο βουλευτής Ευβοίας μίλησε για εσωτερικές διεργασίες στην Κουμουνδούρου, ενώ η αντιπρόεδρος του κόμματος Κασσελάκη απέρριψε κατηγορηματικά κάθε προοπτική συνεργασίας με τον πρώην πρωθυπουργό
Κεδίκογλου, Τσίπρας, Τζάκρη
Κώστας Αχ. Καραμανλής για άρση ασυλίας: «Απολύτως αβάσιμα όσα μου προσάπτονται, κρίνομαι γιατί φέρω συγκεκριμένο επώνυμο»
Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι δεν τέλεσε «καμία απολύτως αξιόποινη πράξη» και ανακοίνωσε πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
Κώστας Αχ. Καραμανλής
13