Πολιτική

Οι αιμορροίδες ως δείγμα υψηλής πολιτικής αντιπαράθεσης και πολιτικού πολιτισμού

Είμαστε πολύ τυχεροί. Ζούμε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορικά περίοδο της οποία τι κύριο γνώρισμα είναι ο υψηλού επιπέδου πολιτικός πολιτισμός, η αντιπαραθέσεις με επιχειρήματα βαθυστόχαστα, λεπτά, διακριτικά και προπαντός φιλοσοφικού χαρακτήρα.

Λίγα ακόμα και θα μιλούσαμε για υλοποίηση του ονείρου του Πλάτωνα για πολιτικούς-φιλοσόφους. Τι; Δεν το πιστεύετε; Ο Κάλχας δεν κάνει πλάκα και έχει το πιο ισχυρό παράδειγμα, την αντιπαράθεση ΠΟΕΔΗΝ – Πολλάκη.

Για χειρουργείο αιμορροίδων στη Σαντορίνη μίλησαν οι συνδικαλιστές επιστρατεύοντας τα καλύτερα δείγματα του σύγχρονου πολιτικού πολιτισμού. Αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός δεν πήγε πίσω. Με το ίδιο ευγενικό ύφος απάντησε με το βαθυστόχαστο χαρακτηρισμό πως πρόκειται για συνδικαλιστές της ανατομικής περιοχής του χώρου των αιμορροίδων.

Είδατε λεπτότητα, είδατε χάρη, είδατε πολιτικό σαβουάρ φερ και γαλατική ευγένεια. Δεν είπε συνδικαλιστές του …κώλου, αλλά δείτε, δείτε πως το είπε: Συνδικαλιστές του ανατομικού χώρου των αιμορροίδων.
Υποκλίνομαι…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17