Πολιτική

Γνωστός δημοσιογράφος ανέλαβε συντονιστής του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού της Βουλής

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Χαλβατζάκης ορίστηκε σήμερα συντονιστής του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, με απόφαση του προέδρου της Βουλής, Νικολάου Βούτση, ύστερα από τη διατύπωση θετικής γνώμης κατά πλειοψηφία της Επιτροπής Κανονισμού της Βουλής.

Ο κ. Χαλβατζάκης διετέλεσε γενικός διευθυντής περιεχομένου και ενημέρωσης της ΕΡΤ και αρχισυντάκτης δελτίων ειδήσεων στο Mega Channel. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Ριζοσπάστης», στο περιοδικό «Ταχυδρόμος» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash», στον οποίο είχε την αρχισυνταξία της ενημερωτικής ζώνης. Γνωρίζει ιταλικά, γερμανικά και αγγλικά.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Γερμανία, εργάστηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Τυβίγγης, στον τομέα της κοινωνικής επανένταξης αστέγων.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6