Κόσμος

Κυνηγούσε την Ιβάνκα Τραμπ μέσα στο αεροπλάνο! [pics]

Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, η Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Αυτό έκανε και σε πτήση για το Palm Beach όπου επιβάτης άρχισε να την κυνηγά στο αεροπλάνο, φωνάζοντας πως ο πατέρας της καταστρέφει τη χώρα.

Η 35χρονη Ιβάνκα Τραμπ, μητέρα 3 παιδιών, ταξίδευε με τα παιδιά της στο Palm Beach, στη Φλόριντα, από τη Νέα Υόρκη όταν ένας άντρας άρχισε να την πλησιάζει. “Ο πατέρας σου καταστρέφει τη χώρα” της είπε ο δικηγόρος Dan Goldstein από το Μπρούκλιν, κρατώντας ένα παιδί στα χέρια του.

Στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει γιατί βρίσκεται στην πτήση. “Θα έπρεπε να πετά με ιδιωτικό αεροπλάνο”. Η Ιβάνκα δεν έδωσε σημασία και συνέχισε να ασχολείται με τα παιδιά της για να εκτονωθεί το περιστατικό στην πτήση της Jet Blue.

Ο σύζυγός του Mathhew Lasner είπε ότι δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα. “Ο σύζυγός μου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σε ήρεμο τόνο, το προσωπικό της JetBlue τον άκουσε και μας πέταξαν έξω από το αεροπλάνο”. Ωστόσο μία ώρα νωρίτερα ο Lasner είχε γράψει “Η Ιβάνκα και ο Jared στο JFK T5. O άντρας μου τους κυνηγούσε στο αεροπλάνο για να τους παρενοχλήσει”.

Λίγο αργότερα διέγραψε τα tweets από τον λογαριασμό του όπου είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ που καθόταν στο αεροπλάνο. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της επιβίβασης, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να απομακρύνει τους δύο άντρες από την πτήση.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο αρχηγός του ακροαριστερού κόμματος, Ζαν Λυκ Μελένσον θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας το 2027
«Έχουμε λιγότερο από ένα χρόνο μέχρι τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Από την πλευρά μας, όλα είναι έτοιμα – υπάρχει ομάδα, πρόγραμμα και ένας μοναδικός υποψήφιος» λέει ο Μελανσόν
Ζαν Λικ Μελανσόν
Deutsche Welle: Μεγαλύτερος ο φόβος της Γερμανίας για απόσυρση πυραύλων Tomahawk παρά για την αποχώρηση 5.000 Αμερικανών στρατιωτών
Προβληματισμό στο Βερολίνο προκαλούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης Τραμπ για μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας και την ακύρωση της ανάπτυξης πυραύλων Tomahawk που θεωρούνταν κρίσιμος παράγοντας αποτροπής
Tomahawk
Οι ΗΠΑ απάντησαν στην πρόταση 14 σημείων του Ιράν – Οι βασικοί άξονες του ειρηνευτικού σχεδίου για την Μέση Ανατολή
Οι Φρουροί της Επανάστασης υποστηρίζουν ότι οι μόνες επιλογές των ΗΠΑ είναι είτε μια «αδύναμη στρατιωτική επιχείρηση είτε μια μη συμφέρουσα συμφωνία»
Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης
Επίθεση στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Εξακριβώθηκε ότι ο Κόουλ Άλεν πυροβόλησε αστυνομικό, βαραίνει το κατηγορητήριο
Ο 31χρονος Κόουλ Τόμας Άλεν, που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει δηλώσει, μέχρι στιγμής, ένοχος ή αθώος
Cole Tomas Allen