Πολιτική

Πόθεν έσχες: Δείτε τι δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας

- Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες για το 2013 και το 2014
- Δείτε τι δήλωσε στο πόθεν έσχες του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
- Τι άλλαξε από τη μια χρονιά στην άλλη

Τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, υπουργών και βουλευτών έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Χωρίς ουσιαστικές μεταβολές παρέμειναν οι περιουσιακές δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Στην περιουσιακή κατάσταση έτους 2013 δήλωσε ως φορολογητέο εισόδημα 24.214 ευρώ, ως αφορολόγητο ποσό εισοδήματος άλλες 46.857 ευρώ και ένα ποσό της τάξεως των 2.462 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ 2013

Δήλωσε ότι κατέχει από το 1996 ένα διαμέρισμα 114 τ.μ. Οι καταθέσεις του είναι όλες στην ΕΤΕ ύψους 19.427 ευρώ και ήταν κάτοχος μιας μοτοσυκλέτας 652 κυβικών.

Στην δήλωση του επόμενου έτους 2014 τα εισοδήματα που δήλωσε, τα φορολογητέα παρέμειναν στα 24.682 ευρώ, τα αφορολόγητα σταθερά στα 46.857 ευρώ και από άλλες πηγές σε 2.463 ευρώ. Το διαμέρισμα που έχει παρέμεινε χωρίς καμία μεταβολή στην κυριότητά του. Οι συνολικές του καταθέσεις στην ΕΤΕ παρουσίασαν ελαφρά άνοδο και ανήλθαν σε 23.671 ευρώ, ενώ στην κατοχή του παρέμεινε η μοτοσυκλέτα που κατέχει από το 2007.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ 2014

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 13
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 92
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία