Κόσμος

Ρωσία: Το διαστημόπλοιο Πρόγκρες κάηκε στην ατμόσφαιρα

Το διαστημόπλοιο Progress MS-04 που επρόκειτο να ανεφοδιάσει τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό καταστράφηκε στην ατμόσφαιρα, λίγα λεπτά μετά την εκτόξευσή του από το κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ του Καζακστάν, ανακοίνωσε η ρωσική διαστημικό υπηρεσία Roscosmos.

“Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λόγω μιας έκτακτης κατάστασης, το διαστημόπλοιο ανεφοδιασμού χάθηκε περίπου 190 χιλιόμετρα πάνω από την απομονωμένη και ορεινή περιοχή της Τούβα. Τα περισσότερα από τα συντρίμμια κάηκαν στην ατμόσφαιρα” ανέφερε η υπηρεσία.
Η Roscosmos έχασε την επαφή με το Πρόγκρες λίγα λεπτά μετά την εκτόξευσή του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το πρώτο 24ωρο του Νικολά Σαρκοζί στη φυλακή: Έκανε γυμναστική και άρχισε να γράφει το βιβλίο του – Δύο φύλακες ασφαλείας σε γειτονικό κελί για την προστασία του
Ο δικηγόρος του περιέγραψε μία «δύσκολη» πρώτη μέρα για τον Σαρκοζί - «Όλοι οι κρατούμενοι κάνουν θόρυβο, φωνάζουν, χτυπούν στους τοίχους»
Νικολά Σαρκοζί