Κόσμος

Την περιέλουσε με βενζίνη και την πυρπόλησε! Μίλησε για τη νύχτα φρίκης [vid]

Βρίσκεται τους τελευταίους 16 μήνες στο νοσοκομείο. Η μητέρα δύο παιδιών από το Οχάιο υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός της όταν ο σύντροφός της την περιέλουσε βενζίνη και της έβαλε φωτιά τον Αύγουστο του 2015.

Ο 41χρονος Michael Slager καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλακή τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας πως έβαλε φωτιά στην 33χρονη Judy Malinowski κατά λάθος ενώ προσπαθούσε να ανάψει το τσιγάρο του. Η νεαρή γυναίκα έχει υποβληθεί σε πάνω από 50 χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι σήμερα, με τους γιατρούς να λένε ότι πιθανότατα δεν θα τα καταφέρει.

Δεν της δόθηκε η ευκαιρία να καταθέσει στη δίκη του πρώην φίλου της για το μοιραίο βράδυ που την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Μίλησε όμως από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται για τον εφιάλτη που έζησε. Εξιστορώντας τη φρικιαστική στιγμή, η 33χρονη γυναίκα είπε ότι το βλέμμα στα μάτια του ήταν απόλυτα διαβολικό.

“Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας άνθρωπος θα μπορούσε να είναι τόσο διαβολικός. Απλά στεκόταν εκεί και δεν έκανε τίποτα να με βοηθήσει”. Από την επίθεση, η Judy Malinowski υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός της. Έχασε δύο δάχτυλά της και τα αυτιά της που έλιωσαν από τη φωτιά. Παραμένει ακόμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν μπορεί να περπατήσει και μιλά ψιθυριστά λόγω των εκτεταμένων ζημιών στην τραχεία της. Έχει ακόμα τεράστιες ανοιχτές πληγές στην πλάτη και τους γλουτούς.

Λίγο πριν από την 52η επέμβασή της, η 33χρονη έκρινε την ποινή που επιβλήθηκε στον πρώην σύντροφό της ανεπαρκή. “Ξέφυγε εύκολα”. Η μητέρα της Bonnie Bowes είπε στο 10TV πως ο Michael Slager θα έπρεπε να καταδικαστεί σε ισόβια.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων επτά χωρών συνεχίζουν στην Ουάσινγκτον τις συνομιλίες τους για την Ουκρανία
Αξιωματούχος είπε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γιατί το θέμα των εγγυήσεων ασφαλείας δεν συζητήθηκε λεπτομερώς στην τηλεδιάσκεψη που οργανώθηκε νωρίτερα
ΝΑΤΟ
Ανάλυση New York Times: Ανοιχτό αλλά αβέβαιο το ενδεχόμενο συνάντησης Πούτιν – Ζελένσκι
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδόν ποτέ δεν προφέρει το όνομα του Ουκρανού ομολόγου του. Κι όμως, η ιδέα μιας συνάντησης μεταξύ των δύο ηγετών επανέρχεται, τροφοδοτούμενη από τις διπλωματικές κινήσεις του προέδρου Τραμπ
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν
New York Times: Χιλιάδες παιδιά εξαφανισμένα στα ορφανοτροφεία του καθεστώτος Άσαντ στην Συρία
Έρευνα αποκαλύπτει πώς χιλιάδες παιδιά αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους από τις μυστικές υπηρεσίες της Συρίας και τοποθετήθηκαν σε ορφανοτροφεία, μερικές φορές με τη βοήθεια της διεθνούς ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS
Καπνοί στην Δαμασκό
Η εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με το Νόμπελ Ειρήνης διαμορφώνει πλέον τη διπλωματία του
Ο Αμερικανός πρόεδρος βάζει όλη του την ενέργεια στο να κερδίσει τη διάσημη διάκριση που απέσπασε το 2009 ο Μπαράκ Ομπάμα – Μια εμμονή που επηρεάζει σήμερα τις διπλωματικές του επιλογές, αναλύει η ελβετική εφημερίδα Le Temps
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ 3