Κόσμος

Το “μαύρο” πρωτοσέλιδο του Spiegel για Χριστούγεννα και τρομοκρατία [pic]

Με τον δράστη του μακελειού στο Βερολίνο να παραμένει ασύλληπτος παρά τις εντατικές (αλλά αναποτελεσματικές) έρευνες των γερμανικών Αρχών, το Spiegel επιλέγει ένα πρωτοσέλιδο που αντικατοπτρίζει την κατάσταση στη Γερμανία.

Δείχνει ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι και το φόντο είναι μαύρο. Η χριστουγεννιάτικη μπάλα έχει ένα… βαθύ μπλε χρώμα και γενικότερα “αποπνέει” μια απαισιοδοξία.

Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ο Τυνήσιος Άνις Άμρι, που οι γερμανικές Αρχές “φωτογραφίζουν” πλέον ως τον δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο, στην οποία εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Η λεζάντα αναφέρει: “Άγια Νύχτα – Τα Χριστούγεννα την εποχή του τρόμου“.

Η έκφραση, πάντως, “Άγια Νύχτα” μπορεί και να μεταφραστεί ως “κενή νύχτα”, με το γερμανικό περιοδικό να δίνει το στίγμα μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση στην “καρδιά” της Γερμανίας και της Ευρώπης.

Δείτε το

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν ισχυρίζεται ότι βρήκε τις ταυτότητες και άλλα αντικείμενα των Αμερικανών πιλότων μετά την κατάρριψη του F-15
Ένοπλοι κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπισμού, παρουσίασαν στην κάμερα μια στρατιωτική ταυτότητα μέλους των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, καθώς και έγγραφο εισόδου από ισραηλινό συνοριακό έλεγχο
Ιράν
Οι Φρουροί της Επανάστασης υπόσχονται να εκδικηθούν για τον θάνατο του Χαντεμί – «Το Ιράν έχει τελική διορία μέχρι την Τρίτη» λέει ο Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέες δηλώσεις επανέλαβε ότι ο χρόνος του Ιράν λήγει το βράδυ της Τρίτης, ο Λίβανος δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις από το Ισραήλ και στα Στενά του Ορμούζ επικρατεί τρομακτική... ηρεμία
Ο Ματζίντ Χαντεμί, επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών των Φρουρών της Επνάστασης
6