Κόσμος

Άνκορμαν τα βρόντηξε on air μετά τις γκάφες του για τον θάνατο του Κάστρο [vid]

Ήταν να μην ξεκινήσει στραβά η παρουσίαση της είδησης θανάτου του Φιντέλ Κάστρο από τον Ισπανό anchorman του CNN Richard Beltran.

Ο Richard Beltran ξεκίνησε λέγοντας πως ο “ηγέτης” της Κούβας πέθανε. Συνέχισε για να πει πως “Ο Ραούλ Κάστρο, που ανέλαβε την εξουσία το 1959, πέθανε στα 90 του χρόνια στην Κούβα”.

Αφού αντιλήθηκε το λάθος του, καθώς μπέρδεψε το όνομα του Φιντέλ με αυτό του αδερφού του Ραούλ στον οποίο παραχώρησε την εξουσία το 2008, ο Richard Beltran έμεινε στήλη άλατος για 15 δευτερόλεπτα. Ξαφνικά έχασε την ψυχραιμία του και απαίτησε στα αγγλικά να μάθει αν είναι εκτός αέρα.

Όλα αυτά φυσικά διαδραματίζονται ζωντανά, με τον παρουσιαστή να σηκώνεται τελικά από τη θέση του και τον συνεργάτη του να τον ενημερώνει πως έχυσε το νερό στο γραφείο. Λίγο αργότερα φυσικά το CNN διέκοψε τη μετάδοση.

Φυσικά και το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral, με τον παρουσιαστή να δέχεται κύμα επικρίσεων για το ακούμπωτο πουκάμισο και την ασύμμετρη γραβάτα του.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος 1
Ζελένσκι: Θεατρινισμός Πούτιν η τριήμερη κατάπαυση πυρός – «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ξένων ηγετών στη Μόσχα»
«Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Πούτιν να παίξει αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσει μία ήπια ατμόσφαιρα για την έξοδο του από την απομόνωση στις 9 Μαΐου»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα