Κόσμος

Φουγάρο η Τζολί μετά τον χωρισμό από τον Μπραντ Πιτ

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και... Αντζελίνα Τζολί. Η λαμπερή ηθοποιός φαίνεται πως το καπνίζει σαν φουγάρο μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ.

Η Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της, είναι απίστευτα αγχωμένη λόγω της πικρής δικαστικής διαμάχης με τον Μπραντ Πιτ για την κηδεμονία των 6 παιδιών τους και καπνίζει ασταμάτητα.

Η 41χρονη ηθοποιός ανάβει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, με ανθρώπους που γνωρίζουν να υποστηρίζουν πως κάνει μέχρι και 2 πακέτα τσιγάρα τη μέρα παρά τον φόβο της για καρκίνο.

“Η Αντζελίνα Τζολί δεν τρώει. Καπνίζει συνέχεια το ένα τσιγάρο μετά το άλλο. Εύκολα κάνει και πάνω από δύο πακέτα την ημέρα. Ο χωρισμός και η διαμάχη της με τον Μπραντ Πιτ ήταν το δυσκολότερο πράγμα που είχε αντιμετωπίσει. Είναι πολύ αγχωμένη και σε διαρκή κατάσταση άγχους. Τα τσιγάρα σκοτώνουν την όρεξή της και είναι ήδη πετσί και κόκαλο. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει τώρα είναι να παραλείπει γεύματα”, σημειώνει πηγή στο Radaronline.

Πηγή: Radaronline

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καλούν το Ιράν σε «αυτοσυγκράτηση» μέσω κοινής δήλωσης – «Καταδικάζουμε την δολοφονία διαδηλωτών»
«Οι ιρανικές αρχές έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τον λαό τους και οφείλουν να εγγυώνται την ελευθερία της έκφρασης και την ειρηνική συνάθροιση χωρίς φόβο αντιποίνων» τονίζουν οι τρεις ηγέτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς κάθεται μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, και τον Κίρ Σταρμερ, πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου
Το παρασκήνιο της σύλληψης Μαδούρο σύμφωνα με την Washington Post: Το γνώριζε το Βατικανό, αρνήθηκε το καταφύγιο Πούτιν
Ο Μαδούρο δεν «έπιασε τα μηνύματα» Τραμπ να αυτοεξοριστεί από την Βενεζουέλα - Γιατί προτιμήθηκε για την επόμενη ημέρα η Ροντρίγκες που δεν είχε ιδέα για τον σχέδιο των ΗΠΑ
Ο συλληφθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο φτάνει στο ελικοδρόμιο του κέντρου του Μανχάταν, καθώς κατευθύνεται προς το δικαστήριο Daniel Patrick Manhattan των Ηνωμένων Πολιτειών
Σύμβουλος του Πούτιν απειλεί με βαλλιστικούς πυραύλους της ΕΕ: «Δεν υπάρχουν συστήματα αεράμυνας ικανά να τους αναχαιτίσουν»
Η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάγια Κάλας, κάλεσε τις χώρες - μέλη «να ψάξουν πιο βαθιά» στα αποθέματα της αντιαεροπορικής άμυνάς τους και «να ανταποκριθούν τώρα»
Στρατιωτικοί συμμετέχουν σε αυτό που το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλεί ανάπτυξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Oreshnik με υπερηχητική ταχύτητα και πυρηνική ικανότητα