Κόσμος

Άγριες μπουνιές στη Βουλή της Ουκρανίας [vid]

Άγριος καυγάς ξέσπασε στα έδρανα του ουκρανικού Κοινοβουλίου στο Κίεβο μεταξύ δύο Ουκρανών βουλευτών, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης ηγετικών στελεχών κομμάτων, καθώς ο ένας ηγέτης κατηγόρησε έναν άλλο ότι συνεργάζεται με το Κρεμλίνο απαιτώντας την φυλάκισή του.

Ο Όλεγκ Λιάσκο, ο ηγέτης του Ριζοσπαστικού Κόμματος, γρονθοκοπήθηκε από τον ηγέτη του Κόμματος της Αντιπολίτευσης Γιούρι Μπόικο, αφού τον κατηγόρησε ότι ταξίδεψε έως τη Μόσχα για να λάβει εντολές από την κυβέρνηση εκεί.

«Πρέπει να λαμβάνεις εντολές από τους πολίτες της χώρας σου, τους Ουκρανούς» είπε ο Λιάσκο.

«Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να ρωτήσω την SBU (Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας) γιατί επισκέφθηκαν την Μόσχα και δεν βρίσκονται ήδη στην φυλακή;» συμπλήρωσε ο ίδιος, προτού ο Μπόικο σηκωθεί από την θέση του και κινηθεί απειλητικά προς τον Λιάσκο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Αμέσως οι υπόλοιποι βουλευτές επιχείρησαν να παρέμβουν και η συμπλοκή έληξε προς στιγμή. Ωστόσο ο Λιάσκο συνέχισε να εκτοξεύει τα βέλη του, με αποτέλεσμα έναν δεύτερο γύρο ανταλλαγής γροθιών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που Λιάσκο, γνωστός για τις λαϊκίστικες απόψεις του, συμμετέχει σε βίαιες συμπλοκές που έχουν ξεσπάσει εντός του Κοινοβουλίου.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρεις νεκροί από ανατροπή σκάφους στο Σαν Ντιέγκο - Δύο παιδιά ήταν μεταξύ των επιβατών
Η Aμερικανική ακτοφυλακή δήλωσε σε ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ ότι διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό εννέα ανθρώπων που αγνοούνται στα ανοιχτά της παραλιακής πόλης Ντελ Μαρ
Μέλη των μέσων ενημέρωσης φωτογραφίζουν το πλοιάριο που εμπλέκεται στη θανατηφόρα ανατροπή του σκάφους Panga στα ανοικτά της παραλίας Torrey Pines State Beach, αφού σύρθηκε βόρεια από το σημείο όπου το σκάφος βγήκε στην ακτή στο Del Mar της Καλιφόρνιας
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ερντογάν – Η Άγκυρα στηρίζει το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό των πολέμων
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, δήλωσε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προώθηση της συνεργασίας της με τις ΗΠΑ σε πολλούς τομείς, ιδίως στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας
Οι Ταγίπ Ερντογάν και Ντόναλντ Τραμπ