Κόσμος

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Τρία στα τρία για Χίλαρι στις δημοσκοπήσεις!

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του CBS News που δημοσιεύθηκε σήμερα, η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον προηγείται με διαφορά τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ, με 45% έναντι 41%.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.753 Αμερικανών ενηλίκων στο διάστημα 2-6 Νοεμβρίου και το περιθώριο λάθους είναι συν/πλην τρεις ποσοστιαίες μονάδες.

Δημοσκόπηση για την Washington Post και το ABC που δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα δείχνει ότι η Κλίντον προηγείται με διαφορά τεσσάρων μονάδων του Τραμπ (47%-43%).

Άλλη δημοσκόπηση του Bloomberg Politics-Selzer & Co δείχνει ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών προηγείται του Ρεμπουμπλικανού αντιπάλου της με διαφορά με τριών ποσοστιαίων μονάδων (44%-41%).

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συναντήθηκε με νεαρές αθλήτριες στη Σαουδική Αραβία και έδειξε τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου επισκέφθηκε έναν χώρο αστικής ανάπλασης στο Ριάντ, προτού συναντηθεί με αθλήτριες στο προπονητικό κέντρο ποδοσφαίρου, και κατόπιν παραστεί σε ένα τουρνουά e-sports
Πρίγκιπας Γουίλιαμ
Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τον απαγωγέα της μητέρας της παρουσιάστριας του NBC
Η κάμερα στο κουδούνι της εξώπορτας στο σπίτι της Νάνσι Γκάρθι είχε ανιχνεύσει κίνηση, όμως οι αρχές δήλωσαν ότι δεν είχαν καταφέρει να ανακτήσουν το βίντεο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου
Ο απαγωγέας της Νάνσι Γκάρθι