Πολιτική

Στη Σχολή Εκπαίδευσης Προσωπικού των Καταστημάτων Κράτησης ο Σταύρος Κοντονής

Τη Σχολή Εκπαίδευσης Προσωπικού των Καταστημάτων Κράτησης επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Κοντονής εξήρε σήμερα τη σημασία της επιμόρφωσης για τους εργαζόμενους με τόσο δύσκολα καθήκοντα, και επισήμανε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια, σε μια γνωστή δημοσιονομική συγκυρία, ώστε να παρέχεται συνεχής εκπαίδευση στο προσωπικό. Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης συνομίλησε με τους εκπαιδευόμενους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.
Η συγκεκριμένη Σχολή είχε σταματήσει να λειτουργεί για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα σωφρονιστικοί υπάλληλοι να εργάζονται στις φυλακές χωρίς να έχουν λάβει εισαγωγική εκπαίδευση.
Ήδη, ολοκληρώθηκαν δύο εκπαιδευτικές σειρές (σωφρονιστικών υπαλλήλων και εξωτερικών φρουρών), μια ειδική εκπαίδευση αρχιφυλάκων σε θέματα ναρκωτικών και επίκειται εκπαίδευση των διευθυντών των φυλακών από το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1