Πολιτική

Παππάς λίγο πριν την διάσκεψη: Το ΕΣΡ αρμόδιο για τον αριθμό αδειών!

Μια δήλωση που εκλαμβάνεται και ως παραχώρηση έκανε πριν από λίγο και λίγο πρι ξεκινήσει η διάσκεψη των Προέδρων για την ύστατη προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ΜΜΕ, Ν. Παππάς.

«Το ΕΣΡ είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο αριθμός των αδειών θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης και ευρύτερων συναινέσεων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως της Νέας Ανεξάρτητης Αρχής. Είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα έχουμε λύση», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ΜΜΕ, Ν. Παππάς.

Η διάσκεψη των Προέδρων έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει στις 15.00.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει καμμία δήλωση σε ό,τι αφορά το πρόσωπο του τέως προέδρου του Αρείου Πάγου Θανάση Κουτρουμάνου, τον οποίο έχει προτείνει η ΝΔ για τη θέση του προέδρου στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Αυτό τονίστηκε από συνεργάτες του προέδρου της Βουλής, σε ερώτηση δημοσιογράφων αν ο κ. Βούτσης επιβεβαιώνει ή διαψεύδει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχει συναίνεση στο πρόσωπο του Κουτρουμάνου.

Οι ίδιοι κύκλοι, μετέφεραν επίσης μήνυμα του προέδρου της Βουλής προς όλες τις κατευθύνσεις, που ξεκαθαρίζει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με θέμα τη συγκρότηση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θα είναι και η τελευταία.

«Ουδέν σχόλιο», ήταν σύμφωνα με τους συνεργάτες του η χαρακτηριστική απάντηση του προέδρου της Βουλής για όσα γράφονται και αναφέρονται για το πρόσωπο του κ. Κουτρουμάνου. Παράλληλα ο κ. Βούτσης ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να ξανασυνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων για το θέμα αυτό γιατί δεν πρέπει να ευτελίζονται τα πρόσωπα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Pulse: Μικρή πτώση η ΝΔ, στάσιμο το ΠΑΣΟΚ, ανεβαίνει η Πλεύση Ελευθερίας – Τα «κόμματα» Τσίπρα και Σαμαρά
Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το σαφές προβάδισμα με 29%, αλλά χάνει μία ποσοστιαία μονάδα σε σύγκριση με την προηγούμενη μέτρηση της Pulse
Εκλογές
Νίκος Παππάς για την επίθεσή του στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο: «Είχα λάθος αντίδραση στη δική του δράση – πρόκληση»
«Θα έπρεπε να είχα λειτουργήσει αλλιώς σε όσα έκανε όντας σε αυτή την κατάσταση, η οποία ίσως ήταν ο λόγος που "μετέφερε" γεγονότα και φράσεις όπως ο ίδιος πιστεύει ότι έγιναν και όχι όπως έγιναν» λέει ο ευρωβουλευτής
Νίκος Παππάς 54
Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για την επίθεση του Νίκου Παππά σε δημοσιογράφο: «Καταδικάζουμε την τραμπούκικη συμπεριφορά του ευρωβουλευτή»
«Πράξεις βίας και επιθετικές συμπεριφορές σε βάρος λειτουργών του Τύπου δεν έχουν καμία θέση στη δημόσια ζωή και δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της κοινωνίας μας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ συγχαίρει την Ελλάδα για το «σπάσιμο» του κυκλώματος μεταφοράς τόνων κοκαΐνης
Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για την υπόθεση οδήγησε στον εντοπισμό πλοίου με κοκαΐνη αξίας 100 εκατ. ευρώ και στη σύλληψη 10 μελών του κυκλώματος, ανάμεσά τους και του 61χρονο «Έλληνα Εσκομπάρ»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ