Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πότε επιστρέφει η Αγγελική Νικολούλη

Πότε επιστρέφει η Αγγελική Νικολούλη

Με θολό το τηλεοπτικό τοπίο από όσα έχουν γίνει με τις τηλεοπτικές άδειες επιστρέφει για να ρίξει «Φως στο τούνελ»! Αν και το κανάλι της Κάντζας δεν έχει εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά του και σύντομα η Αγγελική Νικολούλη θα είναι πάλι στη συχνότητά του.

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου λοιπόν η δημοσιογράφος επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με την εκπομπή της για 21η χρονιά και όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου η δημοσιογράφος “με την πολύχρονη εμπειρία της και τη μαχητική, μεθοδική και επίμονη έρευνά της, θα συνθέσει τα κομμάτια των πιο σκοτεινών παζλ και θα φωτίσει το δρόμο για τη λύση των πιο δύσκολων γρίφων.

Ίχνη, μάρτυρες-κλειδιά, κωδικοποιημένα μηνύματα που άφησαν πίσω τους οι «πρωταγωνιστές» περνούν από το μικροσκόπιο της δημοσιογράφου.

Τι θα δείξουν τα αποκαλυπτικά ευρήματα; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα;
Η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της, με τη βοήθεια των τηλεθεατών, των εθελοντών και των Αρχών, θα φωτίσουν γι’ άλλη μία χρονιά τα σκοτεινά «τούνελ» της κοινωνίας μας”.

Το «Φως στο τούνελ» έχει 730 εκπομπές στον αέρα που οδήγησαν στον εντοπισμό περισσότερων από 1.500 ατόμων, ενώ αποκαλύφθηκαν 23 δολοφονίες και έριξε «φως» σε εκατοντάδες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη και φιλοξενήθηκαν εκτενώς στον έντυπο Τύπο, τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και το Διαδίκτυο.

Τέλος, αξίζει να θυμίσουμε πως όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr η Αγγελική Νικολούλη το καλοκαίρι ασχολήθηκε με τη συγγραφή του καινούργιου της βιβλίου με τίτλο «Έρωτας δολοφόνος» και το οποίο, όπως και τα δύο προηγούμενα βιβλία της, βασίζονται σε αληθινή ιστορία αναφέροντας στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το καινούργιο βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου και είναι σίγουρο ότι και αυτό θα κερδίσει το αναγνωστικό κοινό…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε