Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ξεκούραστα “ντόρτια” πριν τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν άνετα στο 4-1 επί της Αστάνα και έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η νίκη, που ήταν απαραίτητη για να γίνει ένα ακόμα βήμα προς την επόμενη φάση του Europa League ήρθε. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά και “σκόρπισε” μέσα στο “γ. Καραϊσκάκης” την Αστάνα με 4-1.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ γνώριζε την ήττα στο παγωμένο Μπακού και έχει το ταξίδι της επιστροφής που στο τέλος του έχει… ντέρμπι, ο Ολυμπιακός έκανε χαρούμενους τους οπαδούς του και… συντήρηση δυνάμεων αφού ουσιαστικά έκλεισαν την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκαν με 3-0.

Η… ξεκούραστη αυτή νίκη ήρθε με έναν Κώστα Φορτούνη να βγάζει και πάλι μάτια και τους Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς να “κόβουν” ότι πάει να περάσει προς τα στόπερ και να δείχνουν πως έχουν δέσει καλά σαν δίδυμο (ο Σέρβος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, αλλά έδειξε να μην έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα).

Επίσης, οι Ελιουνούσι και Σεμπά έκαναν πολύ καλή δουλειά στις πτέρυγες, δείχνοντας πως πολύ δύσκολα να χάσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα του ντέρμπι. Βέβαια, το.. μέγεθος της Αστάνα δεν είναι τέτοιο που να βγουν τα πιο ασφαλή συμπεράσματα, αλλά σίγουρα επιβεβαιώνεται πως ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές και μένει να δούμε αν -μετά την ΑΕΚ- θα νικήσει μέσα στην έδρα του έναν ακόμα διεκδικητή του τίτλου στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε