Αθλητικά

Ο Κοστίνια του Ολυμπιακού κλείνει στην αγγλική Μπράιτον

Κοντά σε συμφωνία για την πώληση του ποδοσφαιριστή οι δύο ομάδες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι βρίσκεται η μετεγγραφή του Κοστίνια στην Μπράιτον, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να πουλήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή του στους “γλάρους”, με ποσό που θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κοστίνια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία και φαίνεται ότι “τρέχει” τη μετεγγραφή του στην Μπράιτον, στην οποία ο Ολυμπιακός είχε παραχωρήσει πέρυσι το καλοκαίρι και τον Μπάμπη Κωστούλα.

Οι “γλάροι” έχουν προτείνει 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας στον μπακ των Πειραιωτών και εμφανίζεται να είναι κοντά σε συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με τον Ολυμπιακό, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Πολιτικές παρεμβάσεις σε Μουντιάλ που έγραψαν ιστορία: Ο Τραμπ δεν ήταν ο πρώτος, είχε γίνει το 1962 με τη Βραζιλία του Πελέ
Η πολιτική παρέμβαση για την αναστολή της αποβολής του Γκαρίντσα στο Μουντιάλ του 1962 αποτελεί ένα από τα πιο έντονα παρασκηνιακά θρίλερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου
Ο σκόρερ του 1-0, Folarin Balogun (Μ) βλέπει κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Raphael Claus 7