Κόσμος

Τι δείχνουν τα γραφεία στοιχημάτων για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές

Τρεις εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία και την Ιρλανδία ανέδειξαν σήμερα την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του προεδρικού θώκου έναντι του αντιπάλου της του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ιρλανδικό γραφείο στοιχημάτων Paddy Power δίνει στην πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ ποσοστό νίκης 85,7% έναντι 18,2% για τον μεγιστάνα από τη Νέα Υόρκη, ενώ οι πιθανότητες που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων William Hill και Ladbrokes στην Χίλαρι Κλίντον να επικρατήσει είναι 85,7% και 84,6% αντίστοιχα έναντι 20% του Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το Paddy Power, οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον του δισεκατομμυριούχου – ιδιαίτερα οι καταγγελίες για προσβλητική συμπεριφορά εναντίον γυναικών – είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των ποσοστών της Κλίντον.

Σε περίπτωση που ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος κερδίσει σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, οι Ιρλανδοί μπουκμέικερ θα κληθούν να πληρώσουν στους πελάτες τους που στοιχημάτισαν υπέρ του «το υψηλότερο ποσό χρημάτων στην ιστορία των στοιχημάτων» επισήμανε το γραφείο.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βρετανοί γιατροί λένε ότι τα social media είναι τόσο βλαβερά για τα παιδιά όσο το κάπνισμα
Οι ειδικοί διχάζονται ως προς το πόσο αποτελεσματική θα ήταν μια πλήρης απαγόρευση, ενώ μια ομάδα νέων στο Λονδίνο δήλωσαν πρόσφατα στο Reuters ότι είναι αντίθετες με τους περιορισμούς.
Μαθητές από το Ricards Lodge και το Rutlish High School στο Wimbledon κοιτάζουν τα κινητά τους τηλέφωνα
Ηχηρή παρέμβαση της Ζιζέλ Πελικό για απόφαση – σκάνδαλο με ανήλικους βιαστές στη Βρετανία: «Ο βιασμός είναι έγκλημα»
«Είμαι βαθιά σοκαρισμένη που αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν ουσιαστικά να κερδίσουν ξανά την ελευθερία τους, τη στιγμή που τα θύματα υποφέρουν τόσο σκληρά» είπε η γυναίκα - σύμβολο της Γαλλίας
Η Ζιζέλ Πελικό
Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο – «Έκανε πτήση περίπου 80 χιλιομέτρων» λένε οι Νοτιοκορεάτες
Πρόκειται για την πρώτη γνωστή εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα μετά τις 19 Απριλίου, όταν η χώρα είχε κάνει δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων μικρού βεληνεκούς
Εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα