Κόσμος

Αϊτή: Χολέρα, πόνο και θάνατο άφησε πίσω του ο τυφώνας Μάθιου [pics]

Ουφ! Ο Δυτικός πολιτισμένος κόσμος ησύχασε που ο τυφώνας Μάθιου δεν άγγιξε όσο περίμεναν τις ΗΠΑ. Τι κι αν πέρασε και ρήμαξε την ήδη ρημαγμένη από την φτώχεια Αϊτή.

Τι κι αν η χολέρα έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της. Τι κι αν παιδιά κοιμούνται πάνω στις λαμαρίνες από τα κατεστραμένα σχολεία τους. Τι κι αν τα νοσοκομεία είναι αυτοσχέδια παραπήγματα. Τι κι αν βλέπεις μωρά να είναι ξαπλωμένα μέσα σε ερείπια. Τι κι αν φίλος σκοτώνει φίλο για ένα πιάτο φαγητό. Η διεθνής κοινότητα αντιδρά για ακόμα μια φορά με επιλεκτική ευαισθησία.

πηγη φωτο: REUTERS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπλούζα με την Ιρανική σημαία φορούσε ο 53χρονος μακελάρης στο Τέξας που σκότωσε 2 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 14
Το FBI ερευνά το μακελειό ως πιθανή τρομοκρατική ενέργεια, μετά την επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν, ενώ ταυτοποίησε τον δράστη ως τον 53χρονο Ndiaga Diagne
Θανάσιμοι μαζικοί πυροβολισμοί έξω από το Buford's, ένα δημοφιλές μπαρ σε στυλ roadhouse στο Όστιν