Κόσμος

“Βροχή” πυροβολισμών στην Ιερουσαλήμ! Τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά [pics]

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες, ο ένας από αυτούς σοβαρά, σήμερα το πρωΐ κοντά σε στάση του τραμ στην ανατολική Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές αρχές πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «ένας τρομοκράτης», ο οποίος κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας στην ανατολική Ιερουσαλήμ, άνοιξε πυρ εναντίον των περαστικών.

 

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς παλαιστινιακό προάστιο της πόλης, όπου τον σταμάτησαν αστυνομικοί με μοτοσυκλέτες, οι οποίοι κατάφεραν και να τον «εξουδετερώσουν».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
29 παιδιά σκοτώθηκαν στον «πόλεμο» μεταξύ αντιπάλων καρτέλ στο Μεξικό - Τουλάχιστον 97 οι αγνοούμενοι
Ο πόλεμος μεταξύ των κληρονόμων του «Ελ Τσάπο» και της φράξιας του «Ελ Μάγιο» στην πολιτεία Σιναλόα έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 1.200 ανθρώπους, ενώ άλλοι 1.400 αγνοούνται
Εθνικοί φρουροί αποκλείουν μια περιοχή όπου ένα πτώμα βρίσκεται σε δρόμο στην πόλη Culiacan της πολιτείας Sinaloa