Πολιτική

Ο Μάκης Βορίδης “πειράζει” τον Νίκο Παππά στη Βουλή [vid]

Με το πολιτικό κλίμα να έχει οξυνθεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης θέλησε να πειράξει λίγο τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο κ. Βορίδης αδιαφορώντας πως στο βήμα βρισκόταν ο υπουργός Μεταφορών, κ. Σπίρτζης φώναξε από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας προν τον κ. Παππά: “Νίκο είσαι έτοιμος για αυριο;”.

Ο υπουργός της κυβέρνησης αμέσως του απάντησε: “Εδώ και μέρες”.

Ο κ. Βορίδης αναφερόταν στην παρουσία του κ. Νίκου Παππά την Παρασκευή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή όπου θα τεθεί το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1