Κόσμος

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Τούρκος σπάει την τηλεόραση και το laptop – Η απίστευτη πλάκα της κοπέλας του

Μέχρις ενός σημείου η πλάκα πήγαινε καλά, θα μπορούσε και να θεωρηθεί εξαιρετικά πετυχημένη... Όμως η κατάσταση ξέφυγε και τώρα ο Τούρκος οπαδός κλαίει αρκετές χιλιάδες ευρώ, αφού τα έσπασε όλα.

Μπορεί στο επίκεντρο της φάρσα να είναι η μπάλα, αλλά στην ουσία για όλα φταίει … άλλο θηλυκό. Η σύντροφος του οπαδού που για μια διαφωνία τους αποφάσισε να τον εκδικηθεί. Με μια εφαρμογή στο κινητό άρχισε να κλείνει την τηλεόραση κάθε φορά που η Τουρκία επιχειρούσε επίθεση στο ματς με την Κροατία.
Στην αρχή ο σύντροφός της τα χάνει, μετά εκνευρίζεται και ύστερα… γίνεται κυριολεκτικά Τούρκος!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο σκοτάδι και στο έλεος του χειμώνα το Κίεβο από τις ρωσικές επιθέσεις - Χωρίς ρεύμα και θέρμανση χιλιάδες κάτοικοι
«Άρρωστη η Μόσχα που με σχεδόν 500 drones και 40 πυραύλους χτυπάει μη στρατιωτικές υποδομές μέσα στην εορταστική περίοδο» τόνισε ο Ζελένσκι
Ρωσικό πλήγμα στο Κίεβο
Ανανεώθηκε πριν 45 λεπτά
5